DOĞAN BAŞKAN VATANDAŞA NANKÖR MÜ? DEDİN.

26.06.2019 - 14:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2511+ kez okundu.
 

DOĞAN BAŞKAN VATANDAŞA NANKÖR MÜ? DEDİN.

Reis'in zarar göreceğini düşünmedin mi Doğan başkan.
   Önceki dönem Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici sosyal medya üzerinden yukardaki fotoğrafı paylaştı, yazılan hizmetlerin  tamamı doğru. Ama bunu paylaşması gereken en son kişi bence Doğan Ekici, kendisi Hacılar ’da yaklaşık 4,5 yıl belediye başkanlığı yaptı.  İlçede tek söz sahibiydi, kendi ve Hacılar halkıda biliyor ki  bu makama rekor bir oyla seçilmesinin sebebi ilçe halkının REİSE olan sevgisiydi. Peki seçildikten sonra Reisi ve AK  partiyi hakkıyla temsil etti mi ? Hacılar belediyesinde israf vardı da, önledin mi? Yoksa borçsuz aldığı belediyenin mülklerini satarak süresini mi tamamladın?. Billboardlardan resmini indirmeyerek sadece kendi reklamını yaparak, vatandaşların neredeyse tamamının yakınının tepkisini  mi çekti?  Belediyeye  eleman alımında  liyakat yerine eş dost akrabaya öncelik verirken, bundan partisinin ve dolayısı ile Reis'in zarar göreceğini  düşünmediniz mi? Doğan başkan  . Yemekler ve davetler düzenlerken, bunlara vatandaşların tepki göstereceğini ve bundan da parti ve Reis'in  zarar göreceğini düşünmedin mi  Doğan başkan.  Bu saydıklarımıza onlarca daha ekleme yapıla bilir. Yani herkes birilerini suçlarken şapkasını önüne koyup düşünmeli biz Reis sayesinde makamlara geldik, itibar gördük. Biz şatafa, zevki sefa içinde yaşayıp, iyi yönetim sergileyemediğimiz için partimize oy kaybettirdik demelisiniz.  Hacılarda Ak parti her zaman rekor kırarken niçin rekor kıramadı bir düşün Doğan başkan, kim bunun sorumlusu Sizler özveri göstermezseniz ve kendi hatalarınızı görmeden başkalarını suçlamaya devam ederseniz İstanbul’daki sonuçlar Anadolu’ya da yansır. Bu yüzden bundan sonra kimse kuru kuruya Reis çiyim demesin. Herkes rant peşinde koşmak yerine bu ülkenin insanları için çalışsın.  Reis sayesinde geldikleri makamlarında yatmak yerine, Reis'in çalışmalarına özverili bir şekilde çalışarak destek versin .  İnsanların Kendi hatasını görmesi  çok önemli,   bunu görmez kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi başkalarını suçlarsa, birileri de çıkar, Reis’e ve Ak partiye kimin ihanet etiğini yüzüne vurur.                                               AHMET TANDOĞAN  
Reis'in zarar göreceğini düşünmedin mi Doğan başkan.

 

 Önceki dönem Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici sosyal medya üzerinden yukardaki fotoğrafı paylaştı, yazılan hizmetlerin  tamamı doğru. Ama bunu paylaşması gereken en son kişi bence Doğan Ekici, kendisi Hacılar ’da yaklaşık 4,5 yıl belediye başkanlığı yaptı.  İlçede tek söz sahibiydi, kendi ve Hacılar halkıda biliyor ki  bu makama rekor bir oyla seçilmesinin sebebi ilçe halkının REİSE olan sevgisiydi. Peki seçildikten sonra Reisi ve AK  partiyi hakkıyla temsil etti mi ?

Hacılar belediyesinde israf vardı da, önledin mi? Yoksa borçsuz aldığı belediyenin mülklerini satarak süresini mi tamamladın?. Billboardlardan resmini indirmeyerek sadece kendi reklamını yaparak, vatandaşların neredeyse tamamının yakınının tepkisini  mi çekti?

 Belediyeye  eleman alımında  liyakat yerine eş dost akrabaya öncelik verirken, bundan partisinin ve dolayısı ile Reis'in zarar göreceğini  düşünmediniz mi? Doğan başkan  .

Yemekler ve davetler düzenlerken, bunlara vatandaşların tepki göstereceğini ve bundan da parti ve Reis'in  zarar göreceğini düşünmedin mi  Doğan başkan.

 Bu saydıklarımıza onlarca daha ekleme yapıla bilir. Yani herkes birilerini suçlarken şapkasını önüne koyup düşünmeli biz Reis sayesinde makamlara geldik, itibar gördük.

Biz şatafa, zevki sefa içinde yaşayıp, iyi yönetim sergileyemediğimiz için partimize oy kaybettirdik demelisiniz.  Hacılarda Ak parti her zaman rekor kırarken niçin rekor kıramadı bir düşün Doğan başkan, kim bunun sorumlusu

Sizler özveri göstermezseniz ve kendi hatalarınızı görmeden başkalarını suçlamaya devam ederseniz İstanbul’daki sonuçlar Anadolu’ya da yansır.

Bu yüzden bundan sonra kimse kuru kuruya Reis çiyim demesin. Herkes rant peşinde koşmak yerine bu ülkenin insanları için çalışsın.

 Reis sayesinde geldikleri makamlarında yatmak yerine, Reis'in çalışmalarına özverili bir şekilde çalışarak destek versin .  İnsanların Kendi hatasını görmesi  çok önemli,   bunu görmez kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi başkalarını suçlarsa, birileri de çıkar, Reis’e ve Ak partiye kimin ihanet etiğini yüzüne vurur.                                               AHMET TANDOĞAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.