DOĞAN BAŞKANIM HACILARIN GENÇLERİ MÜJDE BEKLİYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2017 - 10:10, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1013+ kez okundu.
 

DOĞAN BAŞKANIM HACILARIN GENÇLERİ MÜJDE BEKLİYOR

SAYIN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN EKİCİ VE İLÇEMİZDEKİ SPOR FAALİYETLERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDEN HACILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HALİT AYSU HACILAR’A YAPILACAK SPOR TESİSİ ARSASI İÇİN ANKARADA BİR GİRİŞİMDE BULUNACAKLAR MI?
 SAYIN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN EKİCİ VE İLÇEMİZDEKİ SPOR FAALİYETLERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDEN HACILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YUSUF HAKAN ÖZDEMİR VE HALİT AYSU HACILAR’A YAPILACAK SPOR TESİSİ ARSASI İÇİN ANKARADA BİR GİRİŞİMDE BULUNACAKLAR MI? Hacılar’da yıllarca çözülemeyen bir spor tesisi sorunu var. Kayseri’de mahallelere bile spor sahası yapılırken, Hacılar’ın bu sorunu hala çözülemedi . Spor sahası için hali hazırda bir alan var. Ama onunda büyük bir kısmı Ankara’da ikamet eden bir iş adamımıza ait. Daha önce yapılan görüşmelerde iş adamımız burayı belli şartlarda saha yapımı için vereceğini belirtmiş. Bu konuda da çeşitli çalışmalar yapılmış ama tamamlanamamıştı. Sahanın mülkiyet sorununun son görüşmelerin yapılması için Ankara’da iş adamımızın ziyaret edilerek gerekli vekâletin alınması kalmıştı. 3 gün boyunca Ankara Kızılcahamam’da kampa giden Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici ve özellikle ilçemize yapılacak olan futbol sahası için büyük gayret sarf eden,AK Parti belediye meclis üyesi Yusuf Hakan Özdemir, MHP Hacılar belediye meclis üyesi Halit Aysu’da aynı toplantı için Ankara’da bulunmakta. Hacılara yapılması planlanan spor tesisi arsasının sahibi olan iş adamımızda Ankara’da olması sebebi ile Hacılar belediye başkanı sayın Ekici ve sporun en büyük destekçisi olan MHP belediye meclis üyesi Halit Aysu ile birlikte Ankara’da gerekli görüşmeleri yaparak 3 günlük Ankara ziyareti sonunda Hacılar spor tesisinin arsa sorununu çözerek ilçemize geleceklerini ümit ediyoruz.
SAYIN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN EKİCİ VE İLÇEMİZDEKİ SPOR FAALİYETLERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDEN HACILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HALİT AYSU HACILAR’A YAPILACAK SPOR TESİSİ ARSASI İÇİN ANKARADA BİR GİRİŞİMDE BULUNACAKLAR MI?

 SAYIN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN EKİCİ VE İLÇEMİZDEKİ SPOR FAALİYETLERİ İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDEN HACILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YUSUF HAKAN ÖZDEMİR VE HALİT AYSU HACILAR’A YAPILACAK SPOR TESİSİ ARSASI İÇİN ANKARADA BİR GİRİŞİMDE BULUNACAKLAR MI?

Hacılar’da yıllarca çözülemeyen bir spor tesisi sorunu var. Kayseri’de mahallelere bile spor sahası yapılırken, Hacılar’ın bu sorunu hala çözülemedi . Spor sahası için hali hazırda bir alan var. Ama onunda büyük bir kısmı Ankara’da ikamet eden bir iş adamımıza ait. Daha önce yapılan görüşmelerde iş adamımız burayı belli şartlarda saha yapımı için vereceğini belirtmiş. Bu konuda da çeşitli çalışmalar yapılmış ama tamamlanamamıştı. Sahanın mülkiyet sorununun son görüşmelerin yapılması için Ankara’da iş adamımızın ziyaret edilerek gerekli vekâletin alınması kalmıştı. 3 gün boyunca Ankara Kızılcahamam’da kampa giden Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici ve özellikle ilçemize yapılacak olan futbol sahası için büyük gayret sarf eden,AK Parti belediye meclis üyesi Yusuf Hakan Özdemir, MHP Hacılar belediye meclis üyesi Halit Aysu’da aynı toplantı için Ankara’da bulunmakta. Hacılara yapılması planlanan spor tesisi arsasının sahibi olan iş adamımızda Ankara’da olması sebebi ile Hacılar belediye başkanı sayın Ekici ve sporun en büyük destekçisi olan MHP belediye meclis üyesi Halit Aysu ile birlikte Ankara’da gerekli görüşmeleri yaparak 3 günlük Ankara ziyareti sonunda Hacılar spor tesisinin arsa sorununu çözerek ilçemize geleceklerini ümit ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.