EJDER VE ÜSTÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam 11.09.2020 - 19:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1754+ kez okundu.
 

EJDER VE ÜSTÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Nuran –İsmail Ejder ailesinin kızları Kübra
Nuran  –İsmail Ejder  ailesinin  kızları Kübra  ile Neriman –Abdullah Üstün  ailesinin   oğulları,  Emre   dostlarının da yalnız bırakmadığı, mutluluklarına ortak olduğu düğün töreniyle dünya evine girdiler. Kübra Ejder   ile hayatını birleştiren Emre Üstün ,  şahitlerin ve tüm konukların huzurunda kıyılan nikahla bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler. Genç çiftin bu mutlu anlarına dostları ve sevenleri de ortak oldu. Hacılar Haber Gazetesi Gazetemizin kıymetli köşe yazarı  Kübra  Ejder’e yeni hayatında bir ömür boyu mutluluklar dileriz  
Nuran –İsmail Ejder ailesinin kızları Kübra

Nuran  –İsmail Ejder  ailesinin  kızları Kübra  ile Neriman –Abdullah Üstün  ailesinin   oğulları,  Emre   dostlarının da yalnız bırakmadığı, mutluluklarına ortak olduğu düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Kübra Ejder   ile hayatını birleştiren Emre Üstün ,  şahitlerin ve tüm konukların huzurunda kıyılan nikahla bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler.

Genç çiftin bu mutlu anlarına dostları ve sevenleri de ortak oldu. Hacılar Haber Gazetesi Gazetemizin kıymetli köşe yazarı  Kübra  Ejder’e yeni hayatında bir ömür boyu mutluluklar dileriz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.