ERCİYES MAHALLESİNDE BİR KİŞİYİ DÖVÜP, GASP EDEN İKİ SURİYELİ TUTUKLANDI

Gündem 16.02.2018 - 12:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2455+ kez okundu.
 

ERCİYES MAHALLESİNDE BİR KİŞİYİ DÖVÜP, GASP EDEN İKİ SURİYELİ TUTUKLANDI

Hacılar’da 50 yaşındaki bir adamı dövdükten sonra
Hacılar’da  50 yaşındaki bir adamı dövdükten sonra gasp ettikleri iddiasıyla yakalanan 2 Suriyeli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Erciyes Mahallesi Erciyes Sokak üzerinde 14 Şubat saat: 14.00 sıralarında meydana gelen olayda mallede bulunan bir evi soynmaya çalışan suriyeli hırsızlara müdahele eden 50 yaşındaki G.A., Halep doğumlu  Muhammed Bilal H. ile Halep doğumlu Halit H. tarafından darp edilerek, cep telefonu ve bir miktar parası gasp edildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan Suriyeli iki şüpheli Emniyet'teki sorgularının ardından Hastaneye  sağlık kontrolünden geçirildi. Suriyeli şüpheliler Muhammed Bilal H. ve Halit H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hastaneye kaldırılan G.A.'nın kaburgalarında kırıklar oldugu belirtilirken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Hacılar’da 50 yaşındaki bir adamı dövdükten sonra

Hacılar’da  50 yaşındaki bir adamı dövdükten sonra gasp ettikleri iddiasıyla yakalanan 2 Suriyeli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Erciyes Mahallesi Erciyes Sokak üzerinde 14 Şubat saat: 14.00 sıralarında meydana gelen olayda mallede bulunan bir evi soynmaya çalışan suriyeli hırsızlara müdahele eden 50 yaşındaki G.A., Halep doğumlu  Muhammed Bilal H. ile Halep doğumlu Halit H. tarafından darp edilerek, cep telefonu ve bir miktar parası gasp edildi.
Polis ekipleri tarafından yakalanan Suriyeli iki şüpheli Emniyet'teki sorgularının ardından Hastaneye  sağlık kontrolünden geçirildi.
Suriyeli şüpheliler Muhammed Bilal H. ve Halit H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hastaneye kaldırılan G.A.'nın kaburgalarında kırıklar oldugu belirtilirken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.