ERCİYES SANAYİ SİTESİ OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2016 - 20:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2941+ kez okundu.
 

ERCİYES SANAYİ SİTESİ OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi 2015/2016 yılı Mali genel kurulu Kayseri Ommer otelde gerçekleşti
  Erciyes Küçük Sanayi Sitesi 2015/2016 yılı Mali genel kurulu Kayseri Ommer otelde gerçekleşti. Kurula Kayseri OSB Yönetim Kurulu üyesi Şeref ÖZDEMİR, KAYMOS Başkanı Yakup DEVECİ, Kayseri Ticaret Odası Meclis üyesi Hacı ÇEVİKEL ve kooperatif üyeleri katıldı. ErciyesKSS kurulunda açılış konuşması yapan Kooperatif Genel Sekreteri Ercan SARIKAYA konuşmasında kooperatif hakkında yapılan ve yapılacak işleri hakkında üyelere bilgi verdi.  Divan seçiminin ardından konuşma yapan Kayseri Marangozlar Mobilyacılar Döşemeciler Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim konuşmasında “Türkiye’de tek olan “Mobikent” projesinin bugünlere gelmesinde emeği olan Sayın bakanımız Mustafa ELİTAŞ’a, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tabii ki siz değerli üyelerimize teşekkür ederim. dedi. 21.Maddelik mali genel kurul toplantısı, Yönetim Raporu okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları oylanarak  kabul edildi. 
Erciyes Küçük Sanayi Sitesi 2015/2016 yılı Mali genel kurulu Kayseri Ommer otelde gerçekleşti

 

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi 2015/2016 yılı Mali genel kurulu Kayseri Ommer otelde gerçekleşti. Kurula Kayseri OSB Yönetim Kurulu üyesi Şeref ÖZDEMİR, KAYMOS Başkanı Yakup DEVECİ, Kayseri Ticaret Odası Meclis üyesi Hacı ÇEVİKEL ve kooperatif üyeleri katıldı. ErciyesKSS kurulunda açılış konuşması yapan Kooperatif Genel Sekreteri Ercan SARIKAYA konuşmasında kooperatif hakkında yapılan ve yapılacak işleri hakkında üyelere bilgi verdi.  Divan seçiminin ardından konuşma yapan Kayseri Marangozlar Mobilyacılar Döşemeciler Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim konuşmasında “Türkiye’de tek olan “Mobikent” projesinin bugünlere gelmesinde emeği olan Sayın bakanımız Mustafa ELİTAŞ’a, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve tabii ki siz değerli üyelerimize teşekkür ederim. dedi.

21.Maddelik mali genel kurul toplantısı, Yönetim Raporu okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları oylanarak  kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.