FINDIK, RAMAZAN BAYRAMI TÜM İSLAM ALEMİ’NE HAYIRLAR GETİRSİN

Gündem 22.05.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1455+ kez okundu.
 

FINDIK, RAMAZAN BAYRAMI TÜM İSLAM ALEMİ’NE HAYIRLAR GETİRSİN

Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Fındık Ramazan Bayramı mesajı
  Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Fındık Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Mustafa Fındık, kardeşlik duygularının had safhaya ulaştığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve merhametin her anlamda kalplere yerleştiği, komşu, akraba ve dostların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği gün olan Ramazan Bayramı’na bizleri ulaştırdığı için Yüce Allah’a hamd olsun. Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir. Elbette milletimizin arasına nifak sokulmaya, kardeşliğimize çomak sokulmaya çalışıldığı zamanlar da oldu. Ama hamdolsun ki aziz milletimiz, her türlü badireyi, her türlü zorluğu aşmayı başardı. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Tüm İslam Alemi’ne, ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevla’dan niyaz ederken sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Dedi  
Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Fındık Ramazan Bayramı mesajı

 

Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Fındık Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Mustafa Fındık, kardeşlik duygularının had safhaya ulaştığı, küskünlerin barıştığı, sevgi ve merhametin her anlamda kalplere yerleştiği, komşu, akraba ve dostların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği gün olan Ramazan Bayramı’na bizleri ulaştırdığı için Yüce Allah’a hamd olsun.
Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.
Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir.
Elbette milletimizin arasına nifak sokulmaya, kardeşliğimize çomak sokulmaya çalışıldığı zamanlar da oldu.
Ama hamdolsun ki aziz milletimiz, her türlü badireyi, her türlü zorluğu aşmayı başardı.
Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Tüm İslam Alemi’ne, ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Mevla’dan niyaz ederken sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Dedi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.