HACILAR'I ONLİNE İZLEME SİSTEMİ AÇILDI

24.04.2020 - 16:28, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2964+ kez okundu.
 

HACILAR'I ONLİNE İZLEME SİSTEMİ AÇILDI

Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçenin güvenliği adına
Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçenin güvenliği adına hizmete alınan MOBESE sistemine ek olarak, Hacılar Belediyesi’nin ilçe genelinde oluşabilecek ihtiyaçlara kısa zamanda müdahale edebilmek için 13 kamera ile online izleme sistemi faaliyete geçirildi. Şu anda test yayınında olan sistemin planlanan projeler arasında olduğunu söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “6 noktada kurduğumuz online izleme sistemi ile 13 farklı açıdan İlçemiz izlenebilmektedir. Yurt içinden ve yurt dışından tüm hemşerilerimiz ilçemizi 7 gün 24 saat izleyebilir. Şuanda test yayınında olan sistemimiz sayesinde, ilçe genelinde oluşabilecek ihtiyaçlara kısa zamanda müdahale edebileceğiz. Projemiz İlçemize hayırlı olsun.” dedi.  ONLİNE HACILAR'I İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 
Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçenin güvenliği adına

Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçenin güvenliği adına hizmete alınan MOBESE sistemine ek olarak, Hacılar Belediyesi’nin ilçe genelinde oluşabilecek ihtiyaçlara kısa zamanda müdahale edebilmek için 13 kamera ile online izleme sistemi faaliyete geçirildi. Şu anda test yayınında olan sistemin planlanan projeler arasında olduğunu söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “6 noktada kurduğumuz online izleme sistemi ile 13 farklı açıdan İlçemiz izlenebilmektedir. Yurt içinden ve yurt dışından tüm hemşerilerimiz ilçemizi 7 gün 24 saat izleyebilir. Şuanda test yayınında olan sistemimiz sayesinde, ilçe genelinde oluşabilecek ihtiyaçlara kısa zamanda müdahale edebileceğiz. Projemiz İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

 ONLİNE HACILAR'I İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.