HACILAR BELEDİYESİ MASKE ÜRETİMİNE DEVAM EDİYOR

Sağlık 02.12.2020 - 15:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1419+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİ MASKE ÜRETİMİNE DEVAM EDİYOR

Hacılar Belediyesi, kendi personeli ile günlük ortalama bin 500 maske üretimi yapıyor.
  Covid-19 salgınının yayılmasından sonra Hacılar Belediyesi, kendi personeli ile günlük ortalama bin 500 maske üretimi yapıyor. Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde ve belediye bünyesinde oluşturulan atölyelerde başlanılan maske üretimi hiç hız kesmeden devam ediyor. Maske üretiminde hijyene ve kaliteye önem veriliyor. Covid-19 salgını nedeniyle belediye tarafından üretilen maskeler; pazar yerleri, belediye temizlik görevlileri, kamu kurumları ve STK'lara dağıtılıyor. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; Salgın başladığı günden itibaren belediyenin bütün birimleri ile tedbirlerini aldığını ve belediyenin iş adamlarının desteği ile maske yapımına başlandığını, bunu yaparken de özellikle okullarımızın maske ihtiyacını karşılamak için çocuklarımıza has üretim yapmaya da gayret gösterdik dedi. Özdoğan, “Salgının başlamasından kısa bir süre sonra başladığımız maske üretimi kesintisiz olarak devam etmekte” dedi.
Hacılar Belediyesi, kendi personeli ile günlük ortalama bin 500 maske üretimi yapıyor.

 

Covid-19 salgınının yayılmasından sonra Hacılar Belediyesi, kendi personeli ile günlük ortalama bin 500 maske üretimi yapıyor.

Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezinde ve belediye bünyesinde oluşturulan atölyelerde başlanılan maske üretimi hiç hız kesmeden devam ediyor. Maske üretiminde hijyene ve kaliteye önem veriliyor.

Covid-19 salgını nedeniyle belediye tarafından üretilen maskeler; pazar yerleri, belediye temizlik görevlileri, kamu kurumları ve STK'lara dağıtılıyor. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; Salgın başladığı günden itibaren belediyenin bütün birimleri ile tedbirlerini aldığını ve belediyenin iş adamlarının desteği ile maske yapımına başlandığını, bunu yaparken de özellikle okullarımızın maske ihtiyacını karşılamak için çocuklarımıza has üretim yapmaya da gayret gösterdik dedi. Özdoğan, “Salgının başlamasından kısa bir süre sonra başladığımız maske üretimi kesintisiz olarak devam etmekte” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.