HACILAR’DA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MHP’DEN

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2018 - 19:49, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 754+ kez okundu.
 

HACILAR’DA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MHP’DEN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe Başkanı Mustafa BALOĞLU, Hacılar ilçe belediye başkanlığına için aday olduğunu açıkladı. BALOĞLU, adaylık ile ilgili yaptığı açıklamada, “9 yıl ilçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm bu kutlu davada ilçeme daha güzel hizmet etmek için  görevimi ilçe başkan yardımcım Mustafa Ildız'a devrederek belediye başkan adaylığı kararı aldım. Tarihe ve kültür değerlerine saygılı, insan odaklı, üretken, herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışı ile Allah’ın izniyle yola çıktık. Dürüst, çalışkan, ilkeli, şeffaf, eşit ve katılımcı belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” dedi. Ben bilirim mantığından arınarak biz, birlikte hepimiziz anlayışıyla hareket edeceklerini belirten BALOĞLU, “Ben bilirim mantığından ziyade Hacılar’ımızı birlikte yöneteceğiz ilkesiyle Hacılar Milliyetçi Hareket Partisinden aday sürecimi başlatmış bulunuyorum. Gayret bizden, takdir Allah’tan” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar İlçe Başkanı Mustafa BALOĞLU, Hacılar ilçe belediye başkanlığına için aday olduğunu açıkladı.

BALOĞLU, adaylık ile ilgili yaptığı açıklamada, “9 yıl ilçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm bu kutlu davada ilçeme daha güzel hizmet etmek için  görevimi ilçe başkan yardımcım Mustafa Ildız'a devrederek belediye başkan adaylığı kararı aldım. Tarihe ve kültür değerlerine saygılı, insan odaklı, üretken, herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışı ile Allah’ın izniyle yola çıktık. Dürüst, çalışkan, ilkeli, şeffaf, eşit ve katılımcı belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” dedi.

Ben bilirim mantığından arınarak biz, birlikte hepimiziz anlayışıyla hareket edeceklerini belirten BALOĞLU, “Ben bilirim mantığından ziyade Hacılar’ımızı birlikte yöneteceğiz ilkesiyle Hacılar Milliyetçi Hareket Partisinden aday sürecimi başlatmış bulunuyorum. Gayret bizden, takdir Allah’tan” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.