HACILAR’DA Kİ MESAİ SONRASI PANSUMAN VE ENJEKSİYON SORUNU TBMM’DE

12.02.2020 - 17:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3069+ kez okundu.
 

HACILAR’DA Kİ MESAİ SONRASI PANSUMAN VE ENJEKSİYON SORUNU TBMM’DE

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Hacılarlıların sağlık alanındaki şikayetlerini
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Hacılarlıların sağlık alanındaki şikayetlerini TBMM’de gündeme taşıdı. Sağlık Ocağında saat 17.00’dan sonra pansuman ve enjeksiyon hizmeti verilmediğini belirten Arık, “Akşam saat 5’den sonra pansuman ve enjeksiyon için sağlık ocağına giden vatandaşa personelimiz yok denilerek hizmet verilmiyor. Bir yanda atama bekleyen 100 binlerce sağlık personeli diğer yanda personelimiz yok denilerek evine gönderilen vatandaş” ifadelerini kullandı. Hacılarlıların şikayetlerini TBMM gündemine taşıyarak, vatandaşların sorunları için çözüm beklediğini ifade eden Arık;Akşam saat 5’den sonra pansuman ve enjeksiyon için sağlık ocağına giden vatandaşa personelimiz yok denilerek hizmet verilmiyor. Bir yanda atama bekleyen 100 binlerce sağlık personeli diğer yanda personelimiz yok denilerek evine gönderilen vatandaş. Takdir Hacılarlı hemşehrilerimizin, takdir yüce milletimizin…” diye konuştu.  
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Hacılarlıların sağlık alanındaki şikayetlerini

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Hacılarlıların sağlık alanındaki şikayetlerini TBMM’de gündeme taşıdı.

Sağlık Ocağında saat 17.00’dan sonra pansuman ve enjeksiyon hizmeti verilmediğini belirten Arık, “Akşam saat 5’den sonra pansuman ve enjeksiyon için sağlık ocağına giden vatandaşa personelimiz yok denilerek hizmet verilmiyor. Bir yanda atama bekleyen 100 binlerce sağlık personeli diğer yanda personelimiz yok denilerek evine gönderilen vatandaş” ifadelerini kullandı.

Hacılarlıların şikayetlerini TBMM gündemine taşıyarak, vatandaşların sorunları için çözüm beklediğini ifade eden Arık;Akşam saat 5’den sonra pansuman ve enjeksiyon için sağlık ocağına giden vatandaşa personelimiz yok denilerek hizmet verilmiyor. Bir yanda atama bekleyen 100 binlerce sağlık personeli diğer yanda personelimiz yok denilerek evine gönderilen vatandaş. Takdir Hacılarlı hemşehrilerimizin, takdir yüce milletimizin…” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.