HACILAR’DA MASKE ÜRETİMİ DEVAM EDİYOR

Sağlık 14.04.2020 - 19:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2363+ kez okundu.
 

HACILAR’DA MASKE ÜRETİMİ DEVAM EDİYOR

HACILAR KAYMAKAMI HALUK SEZEN HEDEFİMİZ HAFTADA 4 - 5 BİN ARASI MASKE ÜRETMEK
   ·  Hacılar’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara verilmek üzere maske üretimine devam ediliyor. Maske üretiminin yapıldığı Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan maske üretimi hakkında ilgililerden bilgi aldı. Maske üretiminden vatandaş adına memnun olduklarını dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada, “Ülkemizin ve Dünyamızın içinde bulunduğu bu virüsle mücadele şartlarında Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin iş birliği ile Halk Eğitim Merkezimizde maske üretimine başlamış bulunuyoruz. Bugünler önemli günler. Tarihin not edeceği günler. Vatandaşımızın devletiyle elele olduğu gönül gönüle olduğu günler. Devletimiz vatandaşımızın her zaman yanında oldu. Vatandaşımızda bugün burada gözüktüğü gibi gönüllü olarak kursiyerlerimiz usta öğretici öğretmenlerimiz bu vatan için millet için emeğini esirgemiyor. Sağ olsunlar var olsunlar. İnşallah bu süreci hep birlikte beraberlik içerisinde atlatacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Güzel günler bizi bekliyor diyorum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ise; “Hacılar ilçemizde küresel salgın (Kovid-19) tehdidine karşı Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleriyle bütün vatandaşlarımızın maske takması önerilmiştir. Bizde ilçe olarak Belediye Başkanlığımız ve Milli Eğitim Müdürümüz ortak çalışmasıyla halk eğitim merkezimizde bu üretime başladık. Sağ olsun 4 usta öğreticimiz ve 7 kursiyerimiz çalışmalarına başladılar. Haftada hedefimiz inşallah 4 - 5 bin arası maske üretip hem kamu kurumlarımıza hem de vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde dağıtmak. Bunun için ben öncelikle Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu üretim devam edecektir. Zaman üretim zamanıdır.” Dedi.  
HACILAR KAYMAKAMI HALUK SEZEN HEDEFİMİZ HAFTADA 4 - 5 BİN ARASI MASKE ÜRETMEK

 

 · 

Hacılar’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara verilmek üzere maske üretimine devam ediliyor.
Maske üretiminin yapıldığı Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan maske üretimi hakkında ilgililerden bilgi aldı.
Maske üretiminden vatandaş adına memnun olduklarını dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada, “Ülkemizin ve Dünyamızın içinde bulunduğu bu virüsle mücadele şartlarında Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin iş birliği ile Halk Eğitim Merkezimizde maske üretimine başlamış bulunuyoruz. Bugünler önemli günler. Tarihin not edeceği günler. Vatandaşımızın devletiyle elele olduğu gönül gönüle olduğu günler. Devletimiz vatandaşımızın her zaman yanında oldu. Vatandaşımızda bugün burada gözüktüğü gibi gönüllü olarak kursiyerlerimiz usta öğretici öğretmenlerimiz bu vatan için millet için emeğini esirgemiyor. Sağ olsunlar var olsunlar. İnşallah bu süreci hep birlikte beraberlik içerisinde atlatacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Güzel günler bizi bekliyor diyorum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ise; “Hacılar ilçemizde küresel salgın (Kovid-19) tehdidine karşı Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleriyle bütün vatandaşlarımızın maske takması önerilmiştir. Bizde ilçe olarak Belediye Başkanlığımız ve Milli Eğitim Müdürümüz ortak çalışmasıyla halk eğitim merkezimizde bu üretime başladık. Sağ olsun 4 usta öğreticimiz ve 7 kursiyerimiz çalışmalarına başladılar. Haftada hedefimiz inşallah 4 - 5 bin arası maske üretip hem kamu kurumlarımıza hem de vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde dağıtmak. Bunun için ben öncelikle Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu üretim devam edecektir. Zaman üretim zamanıdır.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.