HACILAR’DA POLİSLER DOLANDIRICILIĞA KARŞI VATANDAŞLARA BROŞÜR DAĞITTI

Asayiş 26.10.2020 - 17:24, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1771+ kez okundu.
 

HACILAR’DA POLİSLER DOLANDIRICILIĞA KARŞI VATANDAŞLARA BROŞÜR DAĞITTI

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık
  Hacılar  İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı vatandaşlara broşür dağıtıldı. İlçe deki vatandaşlara ve esnaflara Toplum Destekli Polisler, vatandaşlara yankesicilik, dolandırıcılık ve hırsızlık konularını içeren bilgilendirme broşürü dağıtarak ikazda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve suçtan zarar görmelerini önlemek amacıyla Hacılar  İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisleri tarafından ilçemizde yaşayan  vatandaşlarımıza güvenlikleri ile ilgili almaları gereken tedbirlerin yer aldığı broşürler dağıtıldı” denildi. Ayrıca broşürde vatandaşların kendilerini suçlardan nasıl korumaları gerektiği anlatılarak içeriğinde yankesicilik/dolandırıcılık, hırsızlık ve telefon dolandırıcılığı ile ilgili bilgilerin yer aldığı belirtildi. Gün boyu yürütülen çalışmalar kapsamında Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe ve maske takma mecburiyetine dikkat çekilerek, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara uymayanlar hakkında 900 TL idari para cezası uygulanacağı ifade edildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık

 

Hacılar  İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı vatandaşlara broşür dağıtıldı. İlçe deki vatandaşlara ve esnaflara Toplum Destekli Polisler, vatandaşlara yankesicilik, dolandırıcılık ve hırsızlık konularını içeren bilgilendirme broşürü dağıtarak ikazda bulundu.

  • İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve suçtan zarar görmelerini önlemek amacıyla Hacılar  İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisleri tarafından ilçemizde yaşayan  vatandaşlarımıza güvenlikleri ile ilgili almaları gereken tedbirlerin yer aldığı broşürler dağıtıldı” denildi.

Ayrıca broşürde vatandaşların kendilerini suçlardan nasıl korumaları gerektiği anlatılarak içeriğinde yankesicilik/dolandırıcılık, hırsızlık ve telefon dolandırıcılığı ile ilgili bilgilerin yer aldığı belirtildi. Gün boyu yürütülen çalışmalar kapsamında Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe ve maske takma mecburiyetine dikkat çekilerek, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara uymayanlar hakkında 900 TL idari para cezası uygulanacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.