HACILAR’DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem 24.02.2021 - 23:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2206+ kez okundu.
 

HACILAR’DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçede asfalt
  KARPUZSEKİSİ MAHALLESİ’NDE 1 KM’LİK İMAR YOLU AÇILIYOR Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçede asfalt, altyapı ve üstyapı programlarının yanı sıra imar yolu açma çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Özdoğan Karpuzsekisi Mahallesi’nde yapılan çalışma ile bölgede  faaliyete geçecek işletmeler için bir kilometrelik yolda imar yolu çalışmasının sürdüğünü belirtti. Başkan Özdoğan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile geçtiğimiz yıl Karpuzsekisi ve Hürmetçi Mahallelerinin yapılan çalışmalarla modern altyapıya kavuştuğunu hatırlatarak şöyle konuştu; “Karpuzsekisi Mahallesi konut dışı kentsel çalışma alanında imar yolu çalışmalarımız devam ediyor. Burada faaliyet gösterecek işletmeler için 3 kamyon 1 ekskavatör 1 loder ile yaklaşık 1 km’lik yol çalışmasında ince malzeme serimi yapılarak yol açma çalışmalarımız tamamlanacak. Amacımız her zaman vatandaşlarımızın daha konforlu ve güzel alanlarda yaşayabilmesi için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi. Başkan Özdoğan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.  
Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçede asfalt

 

KARPUZSEKİSİ MAHALLESİ’NDE 1 KM’LİK İMAR YOLU AÇILIYOR

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçede asfalt, altyapı ve üstyapı programlarının yanı sıra imar yolu açma çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Özdoğan Karpuzsekisi Mahallesi’nde yapılan çalışma ile bölgede  faaliyete geçecek işletmeler için bir kilometrelik yolda imar yolu çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Başkan Özdoğan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile geçtiğimiz yıl Karpuzsekisi ve Hürmetçi Mahallelerinin yapılan çalışmalarla modern altyapıya kavuştuğunu hatırlatarak şöyle konuştu;

“Karpuzsekisi Mahallesi konut dışı kentsel çalışma alanında imar yolu çalışmalarımız devam ediyor. Burada faaliyet gösterecek işletmeler için 3 kamyon 1 ekskavatör 1 loder ile yaklaşık 1 km’lik yol çalışmasında ince malzeme serimi yapılarak yol açma çalışmalarımız tamamlanacak. Amacımız her zaman vatandaşlarımızın daha konforlu ve güzel alanlarda yaşayabilmesi için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.

Başkan Özdoğan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.