HACILAR KAYMAKAMI SEZEN VE BELEDİYE BAŞKANI ÖZDOĞAN GÖZEL AİLESİNDE İFTAR AÇTI

Yaşam 10.05.2019 - 13:58, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1529+ kez okundu.
 

HACILAR KAYMAKAMI SEZEN VE BELEDİYE BAŞKANI ÖZDOĞAN GÖZEL AİLESİNDE İFTAR AÇTI

Başkan Özdoğan “Hamide Hanım’la Ramazan Ayı öncesi bir etkinlikte karşılaşmıştık
  Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Gözel ailesinin ev sahipliğinde iftarını açtı. Ezanın okunmasıyla, dua edilip iftarların yapılmasının ardından Gözel ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Özdoğan “Hamide Hanım’la Ramazan Ayı öncesi bir etkinlikte karşılaşmıştık. Burada ablamız bizi davet etmişti. Bizlerde bu davete Sayın Kaymakamımız ve Kadın Kolları Başkanımızla birlikte memnuniyetle icabet ettik. Bizler tüm halkımızla hemhal olmak, onların bizimle paylaşmak istedikleri konularla ilgili istişarelerde bulunmak adına ziyaretlerde bulunuyoruz. Belediye işi gönül işi düsturu ile yaptığımız bu ziyaretlerle ilçemizde tüm gönülleri kazanmaya ve halkımızın huzur ve mutluluk içerisinde yaşamasını sağlamaya çalışıyoruz. Hamide ablamıza da bizi sıcak yuvasında misafir ettiği için teşekkür ediyorum.” Dedi. Kaymakam Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a yaptıkları ziyaret için teşekkür eden ev sahibi Hamide Gözel ise “Başkanımızı bir etkinlikte evimize davet etmiştim. Kendisini ve Kaymakamımızı bu davete icabet ederek evimizde görmek beni ve yakınlarımı ziyadesiyle memnun etti. Rabbim onlardan razı olsun. Kaymakamımız Haluk Sezen ve Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.  
Başkan Özdoğan “Hamide Hanım’la Ramazan Ayı öncesi bir etkinlikte karşılaşmıştık

 

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Gözel ailesinin ev sahipliğinde iftarını açtı.
Ezanın okunmasıyla, dua edilip iftarların yapılmasının ardından Gözel ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Özdoğan “Hamide Hanım’la Ramazan Ayı öncesi bir etkinlikte karşılaşmıştık. Burada ablamız bizi davet etmişti. Bizlerde bu davete Sayın Kaymakamımız ve Kadın Kolları Başkanımızla birlikte memnuniyetle icabet ettik. Bizler tüm halkımızla hemhal olmak, onların bizimle paylaşmak istedikleri konularla ilgili istişarelerde bulunmak adına ziyaretlerde bulunuyoruz. Belediye işi gönül işi düsturu ile yaptığımız bu ziyaretlerle ilçemizde tüm gönülleri kazanmaya ve halkımızın huzur ve mutluluk içerisinde yaşamasını sağlamaya çalışıyoruz. Hamide ablamıza da bizi sıcak yuvasında misafir ettiği için teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kaymakam Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a yaptıkları ziyaret için teşekkür eden ev sahibi Hamide Gözel ise “Başkanımızı bir etkinlikte evimize davet etmiştim. Kendisini ve Kaymakamımızı bu davete icabet ederek evimizde görmek beni ve yakınlarımı ziyadesiyle memnun etti. Rabbim onlardan razı olsun. Kaymakamımız Haluk Sezen ve Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.