HACILAR KAYMAKAMLIĞI hacilar.sydv.org WEB SİTESİ FAALİYETE GEÇTİ

Gündem 08.04.2020 - 00:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1702+ kez okundu.
 

HACILAR KAYMAKAMLIĞI hacilar.sydv.org WEB SİTESİ FAALİYETE GEÇTİ

Hacılar Kaymakamı Haluk SEZEN başkanlığında bir kurul oluşturuldu
    Hacılar kaymakamlığı tarafından toplum sağlığını ilgilendiren son gelişmeler nedeniyle Hacılar sydv olarak, covıd-19 (korona) virüsü için alınan tedbirler çerçevesinde ikinci bir açıklamaya kadar vakıf hizmet binasına (kaymakamlığa) gelmeden online olarak hacilar.sydv.org web sitesine girerek başvurularını yapabilecekleri bildirildi. Ayrıca ekonomik istikrar paketi çerçevesinde 20 milyar yardım ayrıldı, bu yardımlar için ihtiyaç sahibi vatandaşların hiçbir başvuru yapmalarına gerek yok yaşlılar, engelliler, dul maaşı yoksulluk maaşı, asker aylığı, öksüz yetim aylığı alan yani kısaca devletten destek amaçlı maaş alan bütün vatandaşlarımız bundan yararlanacak. Bu yardımlar aile ve sosyal politikalar bakanlığınca bu vatandaşlarımızın banka veya PTT şubelerindeki hesaplarına yatırılarak kendileri bilgilendirilecek. 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı olan ihtiyaçlarını karşılayan kimsesi olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak bunun için Hacılar Kaymakamı Haluk SEZEN başkanlığında bir kurul oluşturuldu, bu kurul tarafından vefa iletişim merkezi adı altında bir merkez oluşturuldu buraya gelen talepler kaymakamlık birimleri ve Hacılar Belediyesi tarafından talepler alınarak vatandaşların ihtiyaçları giderilmekte. Kaymakamlık olarak fakir ve muhtaçların ihtiyaçları Hacılar Kaymakamlığı tarafın karşılanmakta. Ekonomik olarak ihtiyacı olmayıp da evden çıkamadığı için ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarında ihtiyaçları fatura karşılığında giderilmekte. Emekli maaşlarının vatandaşlarımıza ulaştırılması konusunda da kaymakamlık tarafında bir komisyon kuruldu burada görev alacak olan müftülük personeli ile maaşlarını çekemeyecek kişilerin maaşlarını evlerine teslim edilecek.     Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kolluk kuvvetlerinin araçları hariç 5 araç hizmet vermekte merkezimize gelen talepleri bu ekiplerle uygun şekilde karşılanmakta. Ayrıca vakıf kanalıyla yardım alan vatandaşların ihtiyaçlarını anında karşılaya bilmek için mahallede bulunan gıda satan iş yerleri ile anlaşma yaparak onlar ihtiyaçlarını oradan anında karşılıyor Kaymakamlık ödemesini o iş yerine yapıyor böylece mağduriyet yaşanmamakta. Bunun yanında kaymakamlık olarak 2 yıldır her ay elli aileye verilen gıda yardımları var bunlar içerisinde sokağa çıkma yasağı olanları iaşe paketlerimizi de gününden önce dağıttık. Kaymakamlık tarafından faaliyete geçirdiğimiz hacilar.sydv.org web sitesi sayesinde Hacılar Yardımlaşma Vakfından ihtiyaçlarını karşıladığımız veya vakıftan talepleri olan vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan bu siteye girerek yardım taleplerini oluşturdukları zaman buradan talepleri değerlendirilerek olumlu bulunduğu takdirde buradan taleplerine cevap vereceğiz. Bu uygulamadaki amacımız vatandaşlarımızın sağlıkları için evlerinden çıkmadan taleplerinin karşılanması için büyük bir kolaylık. Denildi.
Hacılar Kaymakamı Haluk SEZEN başkanlığında bir kurul oluşturuldu

 

 

Hacılar kaymakamlığı tarafından toplum sağlığını ilgilendiren son gelişmeler nedeniyle Hacılar sydv olarak, covıd-19 (korona) virüsü için alınan tedbirler çerçevesinde ikinci bir açıklamaya kadar vakıf hizmet binasına (kaymakamlığa) gelmeden online olarak hacilar.sydv.org web sitesine girerek başvurularını yapabilecekleri bildirildi. Ayrıca ekonomik istikrar paketi çerçevesinde 20 milyar yardım ayrıldı, bu yardımlar için ihtiyaç sahibi vatandaşların hiçbir başvuru yapmalarına gerek yok yaşlılar, engelliler, dul maaşı yoksulluk maaşı, asker aylığı, öksüz yetim aylığı alan yani kısaca devletten destek amaçlı maaş alan bütün vatandaşlarımız bundan yararlanacak. Bu yardımlar aile ve sosyal politikalar bakanlığınca bu vatandaşlarımızın banka veya PTT şubelerindeki hesaplarına yatırılarak kendileri bilgilendirilecek. 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı olan ihtiyaçlarını karşılayan kimsesi olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak bunun için Hacılar Kaymakamı Haluk SEZEN başkanlığında bir kurul oluşturuldu, bu kurul tarafından vefa iletişim merkezi adı altında bir merkez oluşturuldu buraya gelen talepler kaymakamlık birimleri ve Hacılar Belediyesi tarafından talepler alınarak vatandaşların ihtiyaçları giderilmekte. Kaymakamlık olarak fakir ve muhtaçların ihtiyaçları Hacılar Kaymakamlığı tarafın karşılanmakta. Ekonomik olarak ihtiyacı olmayıp da evden çıkamadığı için ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarında ihtiyaçları fatura karşılığında giderilmekte. Emekli maaşlarının vatandaşlarımıza ulaştırılması konusunda da kaymakamlık tarafında bir komisyon kuruldu burada görev alacak olan müftülük personeli ile maaşlarını çekemeyecek kişilerin maaşlarını evlerine teslim edilecek.

    Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kolluk kuvvetlerinin araçları hariç 5 araç hizmet vermekte merkezimize gelen talepleri bu ekiplerle uygun şekilde karşılanmakta. Ayrıca vakıf kanalıyla yardım alan vatandaşların ihtiyaçlarını anında karşılaya bilmek için mahallede bulunan gıda satan iş yerleri ile anlaşma yaparak onlar ihtiyaçlarını oradan anında karşılıyor Kaymakamlık ödemesini o iş yerine yapıyor böylece mağduriyet yaşanmamakta. Bunun yanında kaymakamlık olarak 2 yıldır her ay elli aileye verilen gıda yardımları var bunlar içerisinde sokağa çıkma yasağı olanları iaşe paketlerimizi de gününden önce dağıttık. Kaymakamlık tarafından faaliyete geçirdiğimiz hacilar.sydv.org web sitesi sayesinde Hacılar Yardımlaşma Vakfından ihtiyaçlarını karşıladığımız veya vakıftan talepleri olan vatandaşlarımız evlerinden çıkmadan bu siteye girerek yardım taleplerini oluşturdukları zaman buradan talepleri değerlendirilerek olumlu bulunduğu takdirde buradan taleplerine cevap vereceğiz. Bu uygulamadaki amacımız vatandaşlarımızın sağlıkları için evlerinden çıkmadan taleplerinin karşılanması için büyük bir kolaylık. Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.