HACILARDA OKULLAR TATİL

Eğitim 09.02.2020 - 20:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2948+ kez okundu.
 

HACILARDA OKULLAR TATİL

Kayseri valiliği tarafından yapılan açıklamada 10 şubat Pazartesi
  Kayseri valiliği tarafından yapılan açıklamada 10 Şubat Pazartesi  Hacılar’da okulların tatil olduğu belirtildi. Kayseri Valisi Şehmuz Günaydın tarafından yapılan açıklamada, meteorolojiden alınan son verilerin değerlendirilesi sonucunda, Kayseri merkezinde Melikgazi, Kocasinan ,Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerinde 10 şubat pazartesi günü eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı.
Kayseri valiliği tarafından yapılan açıklamada 10 şubat Pazartesi

 

Kayseri valiliği tarafından yapılan açıklamada 10 Şubat Pazartesi  Hacılar’da okulların tatil olduğu belirtildi.

Kayseri Valisi Şehmuz Günaydın tarafından yapılan açıklamada, meteorolojiden alınan son verilerin değerlendirilesi sonucunda, Kayseri merkezinde Melikgazi, Kocasinan ,Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerinde 10 şubat pazartesi günü eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.