HACILAR BAYRAMA HAZIR

Yaşam 29.08.2017 - 11:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2327+ kez okundu.
 

HACILAR BAYRAMA HAZIR

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla
  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla mezarlıklarda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Park Bahçeler Müdürü Ahmet Hökelek ve daire müdürleri ile birlikte Hacılar Mezarlığında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçede bayram hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Ekici “Kurban bayramına yaklaştığımız şu günlerde hemşerilerimiz rahatlıkla gelip mezar ziyareti gerçekleştirsinler diye 10 bin metrekare kilitli parke ve 3 bin metreküp istinat duvarının yapımını tamamladık. Ayrıca mezarlık aralarında yabani otları temizledik ve çevre düzenlemesini yaptırdık. İlçemizde bayramlaşma programını da arefe günü ikindi namazı sonrası saat 17.00’da 15 Temmuz Şehitler Parkı içerisinde gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimizi arefe duasına ve bayramlaşmaya bekliyoruz. Kurban bayramında vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapmaları için Pazar yeri ve ilçe mezbahanesini kurban kesim yeri olarak belirledik. Bu vesile ile bütün hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin kurban bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla mezarlıklarda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Park Bahçeler Müdürü Ahmet Hökelek ve daire müdürleri ile birlikte Hacılar Mezarlığında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçede bayram hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Ekici “Kurban bayramına yaklaştığımız şu günlerde hemşerilerimiz rahatlıkla gelip mezar ziyareti gerçekleştirsinler diye 10 bin metrekare kilitli parke ve 3 bin metreküp istinat duvarının yapımını tamamladık. Ayrıca mezarlık aralarında yabani otları temizledik ve çevre düzenlemesini yaptırdık. İlçemizde bayramlaşma programını da arefe günü ikindi namazı sonrası saat 17.00’da 15 Temmuz Şehitler Parkı içerisinde gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimizi arefe duasına ve bayramlaşmaya bekliyoruz. Kurban bayramında vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapmaları için Pazar yeri ve ilçe mezbahanesini kurban kesim yeri olarak belirledik. Bu vesile ile bütün hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin kurban bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.