HACILAR BELEDİYESİ KIZILCIHAMAM KAMPINDA

Siyaset 07.12.2017 - 13:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1734+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİ KIZILCIHAMAM KAMPINDA

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici
HACILAR BELEDİYESİ KIZILCIHAMAM KAMPINDA Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici ve bazı belediye çalışanları belediyeler birliği tarafından organize edilen belediye akademisi hizmet içi seminerlere katılmak için 3 günlük bir KızılcIhamam kapına katıldılar. KızılcIhamam Çam otelde gerçekleşmekte olan 3 günlük kampta eğitim hizmetlerinin yanı sıra Başkan DOĞAN EKİCİ ve bazı  belediye çalışanları da yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atarak, Hacılar’a bundan sonra yapacakları hizmetlerde daha verimli olacakları beklenmekte.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici

HACILAR BELEDİYESİ KIZILCIHAMAM KAMPINDA

Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici ve bazı belediye çalışanları belediyeler birliği tarafından organize edilen belediye akademisi hizmet içi seminerlere katılmak için 3 günlük bir KızılcIhamam kapına katıldılar. KızılcIhamam Çam otelde gerçekleşmekte olan 3 günlük kampta eğitim hizmetlerinin yanı sıra Başkan DOĞAN EKİCİ ve bazı  belediye çalışanları da yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atarak, Hacılar’a bundan sonra yapacakları hizmetlerde daha verimli olacakları beklenmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.