HACILAR BELEDİYESİNDEN DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

Gündem 29.08.2015 - 09:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2708+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİNDEN DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

Kayserigaz firması tarafından toplamda bu yıl için 25 kilometrelik doğalgaz boru döşeme çalışması
Hacılar Yukarı ve Beğendik Mahallelerinde Kayserigaz firması tarafından toplamda bu yıl için 25 kilometrelik doğalgaz boru döşeme çalışması yapılmıştır. Bu sayede vatandaşlarımız yazlık evlerinde de doğalgaz kullanabilmenin rahatlığına kavuşmuş olacaklardır. Doğalgaz çalışmaları coğrafi alan, kontrol ve arıza tespiti dikkate alındığında yaz aylarında yapılan bir çalışmadır. Doğalgaz boru döşeme çalışmalarında gaz kaçak testi tamamlandıktan sonra (Gaz kaçak testi hava ile yapılmakta olup kesinlikle gaz akışı verilmemektedir.) bozulan yollarımız Belediyemizce en kısa zamanda yapılacaktır. Kaçak testi tamamlanmadan asfalt serimi yapılamayacağı için bu süre zarfında mağduriyeti gidermek adına kritik yol geçişlerine yama çalışması yapılmıştır.Hacılar Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte tamamen iyi niyet çerçevesinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Halkımızın mağdur olmaması bizim temel ilkemizdir. Bizlere gelen her türlü istek ve şikayet mutlaka değerlendirilmiş ve değerlen
Kayserigaz firması tarafından toplamda bu yıl için 25 kilometrelik doğalgaz boru döşeme çalışması

Hacılar Yukarı ve Beğendik Mahallelerinde Kayserigaz firması tarafından toplamda bu yıl için 25 kilometrelik doğalgaz boru döşeme çalışması yapılmıştır. Bu sayede vatandaşlarımız yazlık evlerinde de doğalgaz kullanabilmenin rahatlığına kavuşmuş olacaklardır. Doğalgaz çalışmaları coğrafi alan, kontrol ve arıza tespiti dikkate alındığında yaz aylarında yapılan bir çalışmadır. Doğalgaz boru döşeme çalışmalarında gaz kaçak testi tamamlandıktan sonra (Gaz kaçak testi hava ile yapılmakta olup kesinlikle gaz akışı verilmemektedir.) bozulan yollarımız Belediyemizce en kısa zamanda yapılacaktır. Kaçak testi tamamlanmadan asfalt serimi yapılamayacağı için bu süre zarfında mağduriyeti gidermek adına kritik yol geçişlerine yama çalışması yapılmıştır.
Hacılar Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte tamamen iyi niyet çerçevesinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Halkımızın mağdur olmaması bizim temel ilkemizdir. Bizlere gelen her türlü istek ve şikayet mutlaka değerlendirilmiş ve değerlen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.