HACILAR BELEDİYESİNDEN SONBAHAR ÇİÇEKLERİ

Yaşam 13.11.2017 - 12:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1003+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİNDEN SONBAHAR ÇİÇEKLERİ

Meydanda buluna alanlara son bahara
HACILAR BELEDİYESİNDEN SONBAHAR ÇİÇEKLERİ Hacılar belediyesi son baharın gelmesi ile park ve bahçeler müdürlüğü tarafından, Hacılar Belediye binasının girişi başta olmak üzere. Meydanda buluna alanlara son bahara ve kış aylarına özel çiçekler le donatıldı. Dikilen çiçekler parklara ayrı bir güzellik kattı. Hacılar belediyesi özellikle ağaçlandım  ve çevre temizliği konusundaki çalışmalara önem verirken, mevsime göre parklara dikilen çiçeklerde , ilçeye başka bir güzellik  katmakta .  
Meydanda buluna alanlara son bahara

HACILAR BELEDİYESİNDEN SONBAHAR ÇİÇEKLERİ

Hacılar belediyesi son baharın gelmesi ile park ve bahçeler müdürlüğü tarafından, Hacılar Belediye binasının girişi başta olmak üzere. Meydanda buluna alanlara son bahara ve kış aylarına özel çiçekler le donatıldı. Dikilen çiçekler parklara ayrı bir güzellik kattı. Hacılar belediyesi özellikle ağaçlandım  ve çevre temizliği konusundaki çalışmalara önem verirken, mevsime göre parklara dikilen çiçeklerde , ilçeye başka bir güzellik  katmakta .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.