HACILAR ÇAKÜD'DE HAFTA'NIN KONUĞU NECMETTİN NURSAÇAN

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2015 - 23:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2668+ kez okundu.
 

HACILAR ÇAKÜD'DE HAFTA'NIN KONUĞU NECMETTİN NURSAÇAN

Hacılar çevre ahlak ve kültür derneği tarafından düzenlenen Cumartesi Sohbetlerimizde bu hafta
Hacılar çevre ahlak ve kültür derneği tarafından düzenlenen Cumartesi Sohbetlerimizde bu hafta Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'nın katılımı ile gerçekleştirildi. Derneğin Hacılarda bulunan merkezinde gerçekleştirilen sohbete kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan sohbet toplantısında. Necmettin Nursaçan; Bu gibi faaliyetlerin gerçekleştirilmesinin, toplumun aydınlatılması için çok önemli olduğunu bu programların düzenlendiği böyle bir merkezin hacılar için çok önemine değinerek yaptırılmasına vesile olanlara ve yardımları ile yapılmasını sağlayanlara, çok teşekkür etti. Nursaçan daha sonra İslam’ı ilk kabul eden ve yayılmasında büyük emek veren kadın ve erkek sahabelerin hayatlarından kesitler anlatarak, nasıl örnek Müslüman olunması  gerektiği konusunda katılımcıları aydınlattı.
Hacılar çevre ahlak ve kültür derneği tarafından düzenlenen Cumartesi Sohbetlerimizde bu hafta

Hacılar çevre ahlak ve kültür derneği tarafından düzenlenen Cumartesi Sohbetlerimizde bu hafta Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'nın katılımı ile gerçekleştirildi. Derneğin Hacılarda bulunan merkezinde gerçekleştirilen sohbete kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan sohbet toplantısında. Necmettin Nursaçan; Bu gibi faaliyetlerin gerçekleştirilmesinin, toplumun aydınlatılması için çok önemli olduğunu bu programların düzenlendiği böyle bir merkezin hacılar için çok önemine değinerek yaptırılmasına vesile olanlara ve yardımları ile yapılmasını sağlayanlara, çok teşekkür etti.

Nursaçan daha sonra İslam’ı ilk kabul eden ve yayılmasında büyük emek veren kadın ve erkek sahabelerin hayatlarından kesitler anlatarak, nasıl örnek Müslüman olunması  gerektiği konusunda katılımcıları aydınlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.