HACILAR ERCİYES SPOR ŞAMPİYON

Spor 22.06.2017 - 16:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2849+ kez okundu.
 

HACILAR ERCİYES SPOR ŞAMPİYON

2. AMATÖR KÜME U 19 LİGİ PLAY- OFF 2. MAÇINDA HACILAR ERCİYES
HACILAR ERCİYES SPOR ŞAMPİYON 2. AMATÖR KÜME U 19 LİGİ PLAY- OFF  2. MAÇINDA HACILAR ERCİYES SPORLA ARGINCIK ESNAF SPOR KARŞI KARŞIYA GELDİ MÜSABAKAYI HACILAR ERCİYES SPOR KAZANARAK ADINI BİRİNCİ AMATÖR KÜMEYE YAZDIRDI.   Şampiyonluk maçı sonrası açıklama yapan Hacılar Erciyes spor teknik direktörü Teyfik Yücer bütün zorluklara rağmen takımı buralara getirdik elimizden gelenin en iyisini yaptık ligin basında dediğimiz gibi tek rakibimiz kendimizdik takımda sakatlamayan oyuncumuz kalmadı ama içimizdeki yürekle çıktık oynadık buralara kadar geldik. Zor bir sezon geçirdik ama her şeye rağmen zoru başardık özellikle tesis yokluğundan dolayı çok sıkıntı çektik ama ne olursa olsun Hacıları şampiyon yaptık. Bu başarımızda  emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.                                                                                                                          HABER: MUSA ÇEVRİM
2. AMATÖR KÜME U 19 LİGİ PLAY- OFF 2. MAÇINDA HACILAR ERCİYES

HACILAR ERCİYES SPOR ŞAMPİYON

2. AMATÖR KÜME U 19 LİGİ PLAY- OFF  2. MAÇINDA HACILAR ERCİYES SPORLA ARGINCIK ESNAF SPOR KARŞI KARŞIYA GELDİ MÜSABAKAYI HACILAR ERCİYES SPOR KAZANARAK ADINI BİRİNCİ AMATÖR KÜMEYE YAZDIRDI.

 

Şampiyonluk maçı sonrası açıklama yapan Hacılar Erciyes spor teknik direktörü Teyfik Yücer bütün zorluklara rağmen takımı buralara getirdik elimizden gelenin en iyisini yaptık ligin basında dediğimiz gibi tek rakibimiz kendimizdik takımda sakatlamayan oyuncumuz kalmadı ama içimizdeki yürekle çıktık oynadık buralara kadar geldik. Zor bir sezon geçirdik ama her şeye rağmen zoru başardık özellikle tesis yokluğundan dolayı çok sıkıntı çektik ama ne olursa olsun Hacıları şampiyon yaptık. Bu başarımızda  emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.                                             

                                                                            HABER: MUSA ÇEVRİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.