HACILAR İÇİN HERŞEY DAHA İYİ OLACAK

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2017 - 17:23, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 968+ kez okundu.
 

HACILAR İÇİN HERŞEY DAHA İYİ OLACAK

İyi Parti Hacılar ilçe başkanlığına
İyi Parti Hacılar ilçe başkanlığına Alper Ceyhan  atandı. Ceyhan güzel ilçemiz Hacılar  ve çalışkan fedakâr hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık .Ama halkımız bu güne kadar hak ettiği hizmeti hiç bir zaman alamadı. Nasıl İyi Parti Türk siyaseti’nin yeni umuduysa Hacılarda da Hacılar  insanına beklediği hizmeti yapacak. Hacılar insanının iyi gününde kötü gününde hiç bir şeyden korkmadan yanında olacak.  Hacılar’ı gerçek değerlerini koruyarak gelişime ve saygınlığa kavuşturmak bizim birinci önceliğimiz olacak İyi parti Hacılar’da halkın, haksızlığa karşı sesi olacak dedi. ALPER CEYHAN KİMDİR? 1981 Yılı Ankara Doğumlu olan Alper Ceyhan İlk, Orta ve Lise Eğitimini Kayseri’de tamamladıktan sonra önce Erciyes Üniversite Elektronik Mühendisliği Bölümünü Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini Bitirdi. 6 Yıl bankacılık sektöründe çalışan Alper Ceyhan Kuveyttürk Katılım Bankasında Müdür Yardımcılığı ve 2. Müdürlük yaptıktan sonra Kendi İşyerini açtı. 5 Yıldır Kayseri’de Kendi işletmesinde işletmecilik yapmaktadır. Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezinde Sporcu Olarak yine Hacılar Belediyesi Esnaf Spor Klübün’de Hem Kurucu üye hem de Sporcu olarak görev yapmıştır. Türkiye’nin İlk Arama Kurtarma Ekibi olan Türkuaz İzcilik, ve Doğa Sporları Merkezinin Kurucuları arasında yer almış ve Halen Yönetim Kurulu Üyesidir. Türkiye Dağcılık Federasyonu, Türkiye İzcilik Federasyonu , Türkiye Kayak Federasyonu Ve Türkiye Su Sporları Federasyonu üyesidir. Kayseri ve Hacılar’da çok sayıda İzci Kampı düzenlemiş ve Gençlerimize Hacıları tanıtma görevini gönüllü olarak üstlenmiştir. 1999 Yılında ülkemizde meydana gelen depremlerde arama kurtarma gönüllüsü olarak bölgeye gitmiş ve çalışmalara katılmıştır. Ocak Başı İzci Lideri, 1 Yıldız Dalışçı, Dağcılık ve İyi Düzeyde Kayak yapmaktadır. Çok iyi derece de İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 Çocuk babasıdır.
İyi Parti Hacılar ilçe başkanlığına

İyi Parti Hacılar ilçe başkanlığına Alper Ceyhan  atandı. Ceyhan güzel ilçemiz Hacılar  ve çalışkan fedakâr hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık .Ama halkımız bu güne kadar hak ettiği hizmeti hiç bir zaman alamadı. Nasıl İyi Parti Türk siyaseti’nin yeni umuduysa Hacılarda da Hacılar  insanına beklediği hizmeti yapacak. Hacılar insanının iyi gününde kötü gününde hiç bir şeyden korkmadan yanında olacak.  Hacılar’ı gerçek değerlerini koruyarak gelişime ve saygınlığa kavuşturmak bizim birinci önceliğimiz olacak İyi parti Hacılar’da halkın, haksızlığa karşı sesi olacak dedi.

ALPER CEYHAN KİMDİR?

1981 Yılı Ankara Doğumlu olan Alper Ceyhan İlk, Orta ve Lise Eğitimini Kayseri’de tamamladıktan sonra önce Erciyes Üniversite Elektronik Mühendisliği Bölümünü Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini Bitirdi. 6 Yıl bankacılık sektöründe çalışan Alper Ceyhan Kuveyttürk Katılım Bankasında Müdür Yardımcılığı ve 2. Müdürlük yaptıktan sonra Kendi İşyerini açtı. 5 Yıldır Kayseri’de Kendi işletmesinde işletmecilik yapmaktadır. Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezinde Sporcu Olarak yine Hacılar Belediyesi Esnaf Spor Klübün’de Hem Kurucu üye hem de Sporcu olarak görev yapmıştır. Türkiye’nin İlk Arama Kurtarma Ekibi olan Türkuaz İzcilik, ve Doğa Sporları Merkezinin Kurucuları arasında yer almış ve Halen Yönetim Kurulu Üyesidir. Türkiye Dağcılık Federasyonu, Türkiye İzcilik Federasyonu , Türkiye Kayak Federasyonu Ve Türkiye Su Sporları Federasyonu üyesidir. Kayseri ve Hacılar’da çok sayıda İzci Kampı düzenlemiş ve Gençlerimize Hacıları tanıtma görevini gönüllü olarak üstlenmiştir. 1999 Yılında ülkemizde meydana gelen depremlerde arama kurtarma gönüllüsü olarak bölgeye gitmiş ve çalışmalara katılmıştır. Ocak Başı İzci Lideri, 1 Yıldız Dalışçı, Dağcılık ve İyi Düzeyde Kayak yapmaktadır. Çok iyi derece de İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 Çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.