HACILAR ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2018 - 11:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2605+ kez okundu.
 

HACILAR ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan ÇOLAK’ın katılımı
Üç buçuk senedir  Hacılar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Uğur ABRAVCI, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan ÇOLAK’ın katılımı ile görevini uzun bir süre çeşitli kademelerde görev almış Uğur ÇITIRKI’ya teslim etti. Devir Teslimde konuşma yapan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan ÇOLAK ; Bu zamana kadar görevini hakkıyla yerine getiren Uğur Abravcı Başkanımızdan Allah razı olsun. Göreve yeni getirilen Uğur Çıtırkı Başkanımızın Allah yâr ve yardımcısı olsun.” Dedi. Uğur ABRAVCI yaptığı açıklamada;  3.5 yıldır sürdürdüğüm Ülkü Ocakları Hacılar İlçe Başkanlığı görevim bu gün itibari ile Uğur Çıtırkı Başkana devrediyorum . Hep en iyisi için çaba gösterip yoğun mesai harcayarak gerek ilçemize hizmette gerek davaya hizmette üzerimize düşen görevi fazlası ile göğüsleme gayretinde olduk. Hep en iyisini hak eden ilçemizi gerek eğitimde gerek sosyal faaliyetlerde gerekse de Milli Şuurun yüksek seviyede olması için sürekli faaliyetler yapıp İlçenize katkı sağlamaya çalıştık. Bu yoğun çalışma dolu 42 ay süre zarfında bizlerden desteğini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe  Başkanı Kıymetli Başkanım Mustafa Baloğlu’na ve kıymetli  yönetimine, Belediyemizin tek meclis üyesi ve eskimeyen Ocak başkanım Halit Aysu Başkanıma, görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen kıymetli büyüklerim ve ülküdaşlarıma ve en önemlisi birbirinden kıymetli yönetim kuruluma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu günde dün olduğu gibi bu davanın bir neferi olmak boynumun borcu yüzümün akıdır. Saygılarımla.’ Dedi. Görevi devralan Uğur ÇITIRKI açıklamasında ; Elimizden geldiğince Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Bugüne kadar görevi devam ettiren Sayın Ocak Başkanıma ve yönetimimize teşekkür ediyor. Çıtayı daha da yukarılara taşıyacağımı bildirmek isterim. Gecemizi gündüzümüze katıp Ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Bu duygularla hepinize saygılar sunar teşekkür ederim” dedi.
Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan ÇOLAK’ın katılımı

Üç buçuk senedir  Hacılar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Uğur ABRAVCI, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan ÇOLAK’ın katılımı ile görevini uzun bir süre çeşitli kademelerde görev almış Uğur ÇITIRKI’ya teslim etti.

Devir Teslimde konuşma yapan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan ÇOLAK ; Bu zamana kadar görevini hakkıyla yerine getiren Uğur Abravcı Başkanımızdan Allah razı olsun. Göreve yeni getirilen Uğur Çıtırkı Başkanımızın Allah yâr ve yardımcısı olsun.” Dedi.

Uğur ABRAVCI yaptığı açıklamada;  3.5 yıldır sürdürdüğüm Ülkü Ocakları Hacılar İlçe Başkanlığı görevim bu gün itibari ile Uğur Çıtırkı Başkana devrediyorum . Hep en iyisi için çaba gösterip yoğun mesai harcayarak gerek ilçemize hizmette gerek davaya hizmette üzerimize düşen görevi fazlası ile göğüsleme gayretinde olduk. Hep en iyisini hak eden ilçemizi gerek eğitimde gerek sosyal faaliyetlerde gerekse de Milli Şuurun yüksek seviyede olması için sürekli faaliyetler yapıp İlçenize katkı sağlamaya çalıştık. Bu yoğun çalışma dolu 42 ay süre zarfında bizlerden desteğini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe  Başkanı Kıymetli Başkanım Mustafa Baloğlu’na ve kıymetli  yönetimine, Belediyemizin tek meclis üyesi ve eskimeyen Ocak başkanım Halit Aysu Başkanıma, görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen kıymetli büyüklerim ve ülküdaşlarıma ve en önemlisi birbirinden kıymetli yönetim kuruluma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu günde dün olduğu gibi bu davanın bir neferi olmak boynumun borcu yüzümün akıdır. Saygılarımla.’ Dedi.

Görevi devralan Uğur ÇITIRKI açıklamasında ; Elimizden geldiğince Ülkücü Hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Bugüne kadar görevi devam ettiren Sayın Ocak Başkanıma ve yönetimimize teşekkür ediyor. Çıtayı daha da yukarılara taşıyacağımı bildirmek isterim. Gecemizi gündüzümüze katıp Ülkücü hareketin bekası için çalışacağız. Bu duygularla hepinize saygılar sunar teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.