HACILAR ÜLKÜ OCAKLARIN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2016 - 02:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2566+ kez okundu.
 

HACILAR ÜLKÜ OCAKLARIN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

2015 yılının yarısından bu yana çok daha derinden ve henüz kabuk tutmamış yaralarımızın
2015 yılının yarısından bu yana çok daha derinden ve henüz kabuk tutmamış yaralarımızın sürekli yeniden darbe alarak kanadığı bu dönemde yaşadığımız acının bir tarifi yok. Onca askerimizin zalimce Şehit edilmesi , Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılar ve kayıplarımız bizi bi hayli derinden yaralamaktadır.  İl teşkilatımız durmaksızın yardım ve destek çalışmaları yürütmekte ve bizlerde Hacılar Teşkilatı olarak elimizden gelen desteği hem maddi hem manevi göstermekteyiz ve Yüce Mevlam güç kuvvet verdiği sürece de göstermeye devam edeceğiz. Bu acıya sebep olan Tüm güçleri ,bu güçlere destek olan tüm kurum, kuruluş, örgüt, parti, eylemci, terörist, kişi veya kişiler varsa Yaradanımız Yüce mevlama havale ediyorum. Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V olarak dualarımız ve beddualarımız devam edecektir.  Yetişen neslimizin bilinçli ve kültürel yeterlilik seviyesine ulaşması için tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Yakın bir süre içerisinde yeni ve yararlı çalışmalarımız hız kazanıp destek ve tepki olarak sürekliliğini sürdürecektir. Kıymetli  Ortaöğretim birimimizin sosyal sorumluluk kapsamında faaliyet göstermeye başlayacağı günler pek yakındır. Bunun yanı sıra Eğitim ve Kariyer hususlarında ise desteğimiz yeterlilik seviyesinin üzerinde olup başarılı bir 2.Dönem için gayret ve çabalar son derece üst seviyede olacaktır. Değinmek istediğim bir diğer acı ise yüreğimizde sönmek bilmeyen ateş olan ‘’Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’’ .  İlk gün ki gibi taze hissettiğimiz acının 20 şubatta tekrar tazelenecek olmasıdır. Bu davanın Ruhi KILIÇKIRAN dan Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU ‘ na kadar olan tüm yiğit şehitlerinin ruhları şad mekanları cennet olsun. Onlar ölmediler yüreğimizde halen yaşamaktadırlar.  Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V yönetimine uzun süre emekleri geçen kıymetli ülküdaşlarımız ve yöneticilerimizin bazıları istekleri üzerine görevden ayrılmışlardır. Kıymetli ülküdaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder saygılarımı iletirim. Nitekim bu davanın tıpkı bizler gibi kişileri geçici kendisi kalıcıdır.   Tüm halkımıza, dava dostlarımıza, kıymetli büyüklerimize, gelecek nesillerimiz olan küçüklerimize, ülküdaşlarıma ve Hacılar Medya kuruluşuna saygılarımla…                                                                              Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V Başkanı                                                                                                                                                                                                                                         Uğur ABRAVCI
2015 yılının yarısından bu yana çok daha derinden ve henüz kabuk tutmamış yaralarımızın
2015 yılının yarısından bu yana çok daha derinden ve henüz kabuk tutmamış yaralarımızın sürekli yeniden darbe alarak kanadığı bu dönemde yaşadığımız acının bir tarifi yok. Onca askerimizin zalimce Şehit edilmesi , Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntılar ve kayıplarımız bizi bi hayli derinden yaralamaktadır.
 İl teşkilatımız durmaksızın yardım ve destek çalışmaları yürütmekte ve bizlerde Hacılar Teşkilatı olarak elimizden gelen desteği hem maddi hem manevi göstermekteyiz ve Yüce Mevlam güç kuvvet verdiği sürece de göstermeye devam edeceğiz. Bu acıya sebep olan Tüm güçleri ,bu güçlere destek olan tüm kurum, kuruluş, örgüt, parti, eylemci, terörist, kişi veya kişiler varsa Yaradanımız Yüce mevlama havale ediyorum. Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V olarak dualarımız ve beddualarımız devam edecektir.
 Yetişen neslimizin bilinçli ve kültürel yeterlilik seviyesine ulaşması için tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Yakın bir süre içerisinde yeni ve yararlı çalışmalarımız hız kazanıp destek ve tepki olarak sürekliliğini sürdürecektir. Kıymetli  Ortaöğretim birimimizin sosyal sorumluluk kapsamında faaliyet göstermeye başlayacağı günler pek yakındır. Bunun yanı sıra Eğitim ve Kariyer hususlarında ise desteğimiz yeterlilik seviyesinin üzerinde olup başarılı bir 2.Dönem için gayret ve çabalar son derece üst seviyede olacaktır.
Değinmek istediğim bir diğer acı ise yüreğimizde sönmek bilmeyen ateş olan ‘’Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’’ .  İlk gün ki gibi taze hissettiğimiz acının 20 şubatta tekrar tazelenecek olmasıdır. Bu davanın Ruhi KILIÇKIRAN dan Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU ‘ na kadar olan tüm yiğit şehitlerinin ruhları şad mekanları cennet olsun. Onlar ölmediler yüreğimizde halen yaşamaktadırlar.
 Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V yönetimine uzun süre emekleri geçen kıymetli ülküdaşlarımız ve yöneticilerimizin bazıları istekleri üzerine görevden ayrılmışlardır. Kıymetli ülküdaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder saygılarımı iletirim. Nitekim bu davanın tıpkı bizler gibi kişileri geçici kendisi kalıcıdır.
 
Tüm halkımıza, dava dostlarımıza, kıymetli büyüklerimize, gelecek nesillerimiz olan küçüklerimize, ülküdaşlarıma ve Hacılar Medya kuruluşuna saygılarımla…
 
                                                                           Hacılar Ülkü Ocakları E.K.V Başkanı
                                                                                                                                          
                                                                                             Uğur ABRAVCI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.