HACILAR'A BEKLENEN KAR GELİYOR

Yaşam 29.11.2016 - 16:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1792+ kez okundu.
 

HACILAR'A BEKLENEN KAR GELİYOR

Bu gece Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava
Bu gece Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava ve ani sıcaklık düşüşü ile birlikte Çarşamba günü Marmara'nın doğusu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu’da kar yağışı olması tahmin ediliyor. KAR KALINLIĞI 20 CM'E ÇIKABİLİR Hacılar ’da ise Yarın Kar yağışının kısa süreli karla karışık yağmur beklenirken ,Perşembe ve Cuma günü kar’ın etkili olacağı belirtildi.
Bu gece Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava

Bu gece Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava ve ani sıcaklık düşüşü ile birlikte Çarşamba günü Marmara'nın doğusu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu’da kar yağışı olması tahmin ediliyor.

KAR KALINLIĞI 20 CM'E ÇIKABİLİR

Hacılar ’da ise Yarın Kar yağışının kısa süreli karla karışık yağmur beklenirken ,Perşembe ve Cuma günü kar’ın etkili olacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.