HACILAR'DA EĞİTİM VE ÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Eğitim 22.09.2016 - 15:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2596+ kez okundu.
 

HACILAR'DA EĞİTİM VE ÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Hacılar ilçesinde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir tören düzenlendi.
Hacılar ilçesinde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir tören düzenlendi.  Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Sancar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Okul Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.  Feyyaz Mercan İlkokulu’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti. Okul Müdürü Adnan Koç yaptığı konuşmada ülke kalkınmasının temelinin ilköğretim olduğunu, çağdaş uygarlık düzeyine erişmenin ancak bilgi ile olabileceğini söyledi. Okul Müdürü Koç öğrencilere seslenerek sözlerine şöyle devam etti.  “Sizler buraya bilgilenmek, aklınızı zenginleştirmek, uygar bir insan olmak için geliyorsunuz. Okula gelmek, ondan yararlanmak insan hayatında çok önemli bir aşamadır. Sizlerin bu bilinç ile planlı ve programlı çalışarak, hedeflerinize ulaşabileceğinize ve yarının büyükleri olarak ülkemize yararlı bir birey olacağınıza inancımız tamdır.” Programda daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’de 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “15 Temmuz gecesi FETÖ Terör Örgütü tarafından bu ülkenin önünü, hızını kesmek için demokrasimize, cumhuriyetimize zarar vermek için, bu ülkenin güzel insanlarının mutluluğunun önüne geçmek için hain bir kalkışmada bulundular. Bizim buradan çıkaracağımız en önemli sonuç çok çalışmamız gerektiğidir. Gençliği, genç nesli çocuklarımızı, cumhuriyeti emanet edeceğimiz bu çocuklarımızı daha iyi hazırlamamız gerekiyor. Tüm Öğretmen ve öğrencilerimizin İlçemizde her yıl artarak devam eden başarı grafiğini bu yıl da devam ettireceğine inancımız tamdır. 15 Temmuz’da yaşadığımız bu hain olaydan sonra gayretlerimizi biraz daha artırarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmemiz için biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim ve öğretim sezonunun başta velilerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize, Hacılarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.“ diye konuştu.  Konuşmaların ardından program, şiirlerin okunması çeşitli gösterilerin sergilenmesi ile devam etti.
Hacılar ilçesinde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir tören düzenlendi.
Hacılar ilçesinde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir tören düzenlendi. 
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Sancar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Okul Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 
Feyyaz Mercan İlkokulu’nda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti.
Okul Müdürü Adnan Koç yaptığı konuşmada ülke kalkınmasının temelinin ilköğretim olduğunu, çağdaş uygarlık düzeyine erişmenin ancak bilgi ile olabileceğini söyledi. Okul Müdürü Koç öğrencilere seslenerek sözlerine şöyle devam etti. 
“Sizler buraya bilgilenmek, aklınızı zenginleştirmek, uygar bir insan olmak için geliyorsunuz. Okula gelmek, ondan yararlanmak insan hayatında çok önemli bir aşamadır. Sizlerin bu bilinç ile planlı ve programlı çalışarak, hedeflerinize ulaşabileceğinize ve yarının büyükleri olarak ülkemize yararlı bir birey olacağınıza inancımız tamdır.”
Programda daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’de 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “15 Temmuz gecesi FETÖ Terör Örgütü tarafından bu ülkenin önünü, hızını kesmek için demokrasimize, cumhuriyetimize zarar vermek için, bu ülkenin güzel insanlarının mutluluğunun önüne geçmek için hain bir kalkışmada bulundular. Bizim buradan çıkaracağımız en önemli sonuç çok çalışmamız gerektiğidir. Gençliği, genç nesli çocuklarımızı, cumhuriyeti emanet edeceğimiz bu çocuklarımızı daha iyi hazırlamamız gerekiyor. Tüm Öğretmen ve öğrencilerimizin İlçemizde her yıl artarak devam eden başarı grafiğini bu yıl da devam ettireceğine inancımız tamdır. 15 Temmuz’da yaşadığımız bu hain olaydan sonra gayretlerimizi biraz daha artırarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmemiz için biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim ve öğretim sezonunun başta velilerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize, Hacılarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.“ diye konuştu. 
Konuşmaların ardından program, şiirlerin okunması çeşitli gösterilerin sergilenmesi ile devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.