HACILAR'DA HIRSIZLIK ZANLISI 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2015 - 23:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2667+ kez okundu.
 

HACILAR'DA HIRSIZLIK ZANLISI 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında, 2014 yılı içerisinde bağ evlerinde meydana gelen
Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında, 2014 yılı içerisinde bağ evlerinde meydana gelen ikametten hırsızlık ve mala zarar verme olayları ile ilgili olarak, ilçe genelinde alınan duyumlar neticesinde yapılan çalışmalarda; Hacılar 'da değişik tarihlerde meydana gelen 18 farklı hırsızlık ve mala zarar verme olayı ile ilgili şüpheli F.T. ve A.O. hırsızlık malları ile birlikte yakalandı. Hırsızlık zanlısı 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, hırsızlık mallarını satın aldıkları tespit edilen 2 kişi hakkında da işlem yapıldı. Hacılar'da  meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı olduğu belirlenen R.T., U.A. ve G.T. de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan açıklamada, "İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu; toplam 23 ikametten hırsızlık ve mala zarar verme olayı aydınlatıldı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili 11 kişi hakkında işlem yapılırken 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi” denildi.
Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında, 2014 yılı içerisinde bağ evlerinde meydana gelen

Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında, 2014 yılı içerisinde bağ evlerinde meydana gelen ikametten hırsızlık ve mala zarar verme olayları ile ilgili olarak, ilçe genelinde alınan duyumlar neticesinde yapılan çalışmalarda; Hacılar 'da değişik tarihlerde meydana gelen 18 farklı hırsızlık ve mala zarar verme olayı ile ilgili şüpheli F.T. ve A.O. hırsızlık malları ile birlikte yakalandı. Hırsızlık zanlısı 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, hırsızlık mallarını satın aldıkları tespit edilen 2 kişi hakkında da işlem yapıldı. Hacılar'da  meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlısı olduğu belirlenen R.T., U.A. ve G.T. de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan açıklamada, "İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu; toplam 23 ikametten hırsızlık ve mala zarar verme olayı aydınlatıldı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili 11 kişi hakkında işlem yapılırken 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.