HACILAR'DA KARNE HEYCANI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2015 - 11:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2608+ kez okundu.
 

HACILAR'DA KARNE HEYCANI

Hacılar'da Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 2 bin 788 öğrenci
Hacılar'da Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 2 bin 788 öğrenci, bugün karne aldı. 3 ay sürecek yaz tatiline girecek. Hacılar Milli Eğitim Müdürü Fahri HERDEM Hacılar Yunus Çepken İlk Okulunda düzenlenen törenle öğrencilere karnelerini dağıttı. İlkokul, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri mezuniyetin yanı sıra yaz tatilinde sınav ve kayıt heyecanı yaşayacak.   YERLEŞTİRME SONUÇLARI 14 AĞUSTOS'TALiseye kayıt yaptıracak öğrenciler için Yerleştirmeye Esas Puanlar (YEP), 24 Haziran'da ilan edilecek. Merkezi sınav puanlarının tamamını veya bir kısmını kullanarak yapılacak özel okullara kayıt işlemleri ise 24 Haziran-5 Temmuz'da tamamlanacak. Güzel sanatlar lisesi ve spor liselerine öğrenci kayıtları da 10 Temmuz'da yapılacak. Öğrencilerin liselere yerleştirme işlemleri için 6-16 Temmuz'da saat 13.00'e kadar tercihler alınacak. Yerleştirme sonuçları, 14 Ağustos'ta ilan edilecek.
Hacılar'da Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 2 bin 788 öğrenci

Hacılar'da Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 2 bin 788 öğrenci, bugün karne aldı. 3 ay sürecek yaz tatiline girecek. Hacılar Milli Eğitim Müdürü Fahri HERDEM Hacılar Yunus Çepken İlk Okulunda düzenlenen törenle öğrencilere karnelerini dağıttı. İlkokul, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri mezuniyetin yanı sıra yaz tatilinde sınav ve kayıt heyecanı yaşayacak.

 

YERLEŞTİRME SONUÇLARI 14 AĞUSTOS'TA

Liseye kayıt yaptıracak öğrenciler için Yerleştirmeye Esas Puanlar (YEP), 24 Haziran'da ilan edilecek. Merkezi sınav puanlarının tamamını veya bir kısmını kullanarak yapılacak özel okullara kayıt işlemleri ise 24 Haziran-5 Temmuz'da tamamlanacak. Güzel sanatlar lisesi ve spor liselerine öğrenci kayıtları da 10 Temmuz'da yapılacak. Öğrencilerin liselere yerleştirme işlemleri için 6-16 Temmuz'da saat 13.00'e kadar tercihler alınacak. Yerleştirme sonuçları, 14 Ağustos'ta ilan edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.