HAGİAD 12. GENEL KURULUNU YAPTI.

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2015 - 18:08, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2399+ kez okundu.
 

HAGİAD 12. GENEL KURULUNU YAPTI.

Hacılar Genç İş Adamları Derneği 12. Olağan genel kurulunu Hacılardaki merkezinde
Hacılar Genç  İş Adamları Derneği 12. Olağan genel kurulunu Hacılardaki merkezinde gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi. Saygıduruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayangenel kurulda divan kuruluna HüdaiBarut ve eski HASİAD başkanı YusufTuran getirildi.Divan başkanı Av. Hüdai Barut yaptığı açılış konuşmasında,HAGİAD’ın Hacılar Sanayici ve İş Adamlarını bir araya getirmek için kurulduğunu bu görevi de yerine getirmek için bütün başkanların büyük gayretle çalıştığını belirterek.Yeniseçilecek yönetimebaşarılar diledi. İki dönem HAGİAD başkanlığını yürüten Has Çelik yönetin kurulu üyesi Alper Özkaya faaliyetraporunu okuyarak.Kendi başkanlığı döneminde HAGİAD’ın daha aktif çalışmalar sergilemesi için yönetim kurulu ile büyük gayret sarf ettiklerini, öncelikli olarak Hacılarlı firmalarda yöneticilik yapan gençleri bir araya getirerek tanışmalarını sağladıklarını daha sonra firmaların daha başarılı olması için neler yapmaları gerektiği konularını tespit ederek. HAGİAD binasında üyelerine bir dizi eğitim faaliyeti verdiklerini bunun yanında üyeleri ve HAGİAD yönetimi ile yurt içi ve yurt dışında bazı firmalara geziler düzenleyerek üyelerinfirmalarını nasıl geliştirecekleri konusunda bilgilendirmede bulunduklarını belirtti. Daha sonra yapılan seçimle yeni yönetimi belirlendi. Yapılan seçimlerde;Asil üyeliklere: Mustafa Nebi Doğan, Serdar Özkaya, Hüseyin Bostancı, Fatih Yayla, Hatice Yayla balta, Suat Dur, Bilal Özdoğan, Musa Kefkir, Fatih Turan, Fatih Tuğrul, Asım Erkan ve Ahmet Tuna seçildiler. Denetleme kurulunda: Alper Özkaya, yavuz Dur ve Mustafa Bostancı görev aldılar.
Hacılar Genç İş Adamları Derneği 12. Olağan genel kurulunu Hacılardaki merkezinde

Hacılar Genç  İş Adamları Derneği 12. Olağan genel kurulunu Hacılardaki merkezinde gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi.

Saygıduruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayangenel kurulda divan kuruluna HüdaiBarut ve eski HASİAD başkanı YusufTuran getirildi.Divan başkanı Av. Hüdai Barut yaptığı açılış konuşmasında,HAGİAD’ın Hacılar Sanayici ve İş Adamlarını bir araya getirmek için kurulduğunu bu görevi de yerine getirmek için bütün başkanların büyük gayretle çalıştığını belirterek.Yeniseçilecek yönetimebaşarılar diledi.

İki dönem HAGİAD başkanlığını yürüten Has Çelik yönetin kurulu üyesi Alper Özkaya faaliyetraporunu okuyarak.Kendi başkanlığı döneminde HAGİAD’ın daha aktif çalışmalar sergilemesi için yönetim kurulu ile büyük gayret sarf ettiklerini, öncelikli olarak Hacılarlı firmalarda yöneticilik yapan gençleri bir araya getirerek tanışmalarını sağladıklarını daha sonra firmaların daha başarılı olması için neler yapmaları gerektiği konularını tespit ederek. HAGİAD binasında üyelerine bir dizi eğitim faaliyeti verdiklerini bunun yanında üyeleri ve HAGİAD yönetimi ile yurt içi ve yurt dışında bazı firmalara geziler düzenleyerek üyelerinfirmalarını nasıl geliştirecekleri konusunda bilgilendirmede bulunduklarını belirtti. Daha sonra yapılan seçimle yeni yönetimi belirlendi.

Yapılan seçimlerde;Asil üyeliklere: Mustafa Nebi Doğan, Serdar Özkaya, Hüseyin Bostancı, Fatih Yayla, Hatice Yayla balta, Suat Dur, Bilal Özdoğan, Musa Kefkir, Fatih Turan, Fatih Tuğrul, Asım Erkan ve Ahmet Tuna seçildiler.

Denetleme kurulunda: Alper Özkaya, yavuz Dur ve Mustafa Bostancı görev aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.