HAGİAD GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNİ ÇAĞIRIYOR

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2018 - 20:19, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2973+ kez okundu.
 

HAGİAD GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNİ ÇAĞIRIYOR

Mühendislik bölümlerinde okuyan üniversite öğrencilerinin katılacağı
Hacılar, Kayseri yerelinde ve ulusal sanayi sektöründe öncü iş adamları yetiştirerek önemli girişim hikayelerine sahne olmuştur. Kayseri sanayisinin gelişmesinde önemli paya sahip olan iş adamlarımız Hacılar Genç İş Adamları Derneğini kurarak iş birliğini sağlamak ve ahilik ahlakı ışığında tecrübelerini yeni nesillere aktararak yenilikçi çalışmaların sürdürebilirliğini hedeflemişlerdir. Bu amaçla, HAGİAD Gençlik Platformu tarafından düzenlenen “Gelecek Burada” serisinin I. Mühendislik Zirvesi düzenlenecektir. Yetişen yeni nesil mühendislerin ilham alacağı ve tecrübelerden yararlanabileceği bu zirve de sanayinin geleceği konuşularak; mühendislerin hangi yetkinliklere sahip olunması gerektiği, iş hayatında ne tür zorluklarla karşılaşacaklarını ve zaman yönetimi hakkında örneklerle tecrübeler aktarılacaktır. Mühendislik bölümlerinde okuyan üniversite öğrencilerinin katılacağı I. Mühendislik Zirvesi 26 Ocak 2018 Cuma günü düzenlenecektir. Katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linkten başvurabilir.http://hagiad.abrateknoloji.com
Mühendislik bölümlerinde okuyan üniversite öğrencilerinin katılacağı

Hacılar, Kayseri yerelinde ve ulusal sanayi sektöründe öncü iş adamları yetiştirerek önemli girişim hikayelerine sahne olmuştur. Kayseri sanayisinin gelişmesinde önemli paya sahip olan iş adamlarımız Hacılar Genç İş Adamları Derneğini kurarak iş birliğini sağlamak ve ahilik ahlakı ışığında tecrübelerini yeni nesillere aktararak yenilikçi çalışmaların sürdürebilirliğini hedeflemişlerdir. Bu amaçla, HAGİAD Gençlik Platformu tarafından düzenlenen “Gelecek Burada” serisinin I. Mühendislik Zirvesi düzenlenecektir.
Yetişen yeni nesil mühendislerin ilham alacağı ve tecrübelerden yararlanabileceği bu zirve de sanayinin geleceği konuşularak; mühendislerin hangi yetkinliklere sahip olunması gerektiği, iş hayatında ne tür zorluklarla karşılaşacaklarını ve zaman yönetimi hakkında örneklerle tecrübeler aktarılacaktır. Mühendislik bölümlerinde okuyan üniversite öğrencilerinin katılacağı I. Mühendislik Zirvesi 26 Ocak 2018 Cuma günü düzenlenecektir. Katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linkten başvurabilir.
http://hagiad.abrateknoloji.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.