HAYIRSEVER İLGÜ AİLESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN VE TAZİYE YERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2015 - 16:09, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1752+ kez okundu.
 

HAYIRSEVER İLGÜ AİLESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN VE TAZİYE YERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

HAYIRSEVER İLGÜ AİLESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN VE TAZİYE YERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.
  Hacılar Mezarlığı birinci kapıda gerçekleştirilen programa Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hacılar Kaymakamı Yasin Tiktağ, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, AK Parti İl Başkanı Cahid Özden, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hasan Ali Kilci , Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve işadamları ve ilçe halkı katıldı. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yaptığı açılış konuşmasında İlçe Mezarlığının ihtiyacı olan giriş kapıları ve taziye yerini yaptıran hayırsever İlgü ailesine teşekkür etti. Başkan Ekici'nin konuşmasının ardından kürsüye gelen Hayırsever İlgü Ailesi adına konuşan Mehmet İlgü ise ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Hayırsever İlgü Ailesi ve Özkaya Ailelerine çiçek takdim edildi. Program, Veli Alpaslan hoca'nın duasının ardından kurdele kesimi ile son buldu.  
HAYIRSEVER İLGÜ AİLESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN VE TAZİYE YERİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI.

 

Hacılar Mezarlığı birinci kapıda gerçekleştirilen programa Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hacılar Kaymakamı Yasin Tiktağ, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, AK Parti İl Başkanı Cahid Özden, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Ticaret Odası eski Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hasan Ali Kilci , Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve işadamları ve ilçe halkı katıldı.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yaptığı açılış konuşmasında İlçe Mezarlığının ihtiyacı olan giriş kapıları ve taziye yerini yaptıran hayırsever İlgü ailesine teşekkür etti.

Başkan Ekici'nin konuşmasının ardından kürsüye gelen Hayırsever İlgü Ailesi adına konuşan Mehmet İlgü ise ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Hayırsever İlgü Ailesi ve Özkaya Ailelerine çiçek takdim edildi.

Program, Veli Alpaslan hoca'nın duasının ardından kurdele kesimi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.