İÇÖZ VE BAKTIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam 22.08.2020 - 23:23, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2293+ kez okundu.
 

İÇÖZ VE BAKTIR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Ayşe –Halil İçöz ailesinin kızları Nadide
 Ayşe –Halil İçöz ailesinin güzel  kızları Nadide ile Nimet –Hacı Baktır ailesinin   oğlu  Selçuk  dostlarının da yalnız bırakmadığı, mutluluklarına ortak olduğu düğün töreniyle dünya evine girdiler. İçöz ve Baktır ailesi, akrabaları ve sevenlerinin katıldığı düğün merasimi genç çiftlerin salona girişiyle başladı. Nadide İçöz  ile hayatını birleştiren Selçuk Baktır,  şahitlerin ve tüm konukların huzurunda kıyılan nikahla bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler. Genç çiftin bu mutlu anlarına dostları ve sevenleri de ortak oldu. Hacılar Haber Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz  
Ayşe –Halil İçöz ailesinin kızları Nadide

 Ayşe –Halil İçöz ailesinin güzel  kızları Nadide ile Nimet –Hacı Baktır ailesinin   oğlu  Selçuk  dostlarının da yalnız bırakmadığı, mutluluklarına ortak olduğu düğün töreniyle dünya evine girdiler.

İçöz ve Baktır ailesi, akrabaları ve sevenlerinin katıldığı düğün merasimi genç çiftlerin salona girişiyle başladı. Nadide İçöz  ile hayatını birleştiren Selçuk Baktır,  şahitlerin ve tüm konukların huzurunda kıyılan nikahla bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler.

Genç çiftin bu mutlu anlarına dostları ve sevenleri de ortak oldu. Hacılar Haber Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.