İLGÜ VE ABRAVCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2018 - 11:51, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2133+ kez okundu.
 

İLGÜ VE ABRAVCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Nurcan İlgü ve Hacılar Ülkü ocakları eski başkanı Uğur Abravcı
İLGÜ VE ABRAVCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ Hacılar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan İlgü ve Hacılar  Ülkü ocakları eski başkanı Uğur Abravcı’ın Tuana düğün salonunda gerçekleştirin düğünle hayatlarını birleştirdiler.  Gerçekleştirilen nikah töreninde damadın nikah şahitliğini, önceki dönem  Ülkü ocakları Kayseri İl başkanı Aytaç Gezici yaparken, gelinin nikah şahitleri ise Hacılar MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve MHP eski Hacılar belediye meclis üyesi Mustafa Avcı  oldu. Hacılar Haber Gazetesi olarak  .Genç çiftte bir ömür mutluluklar diliyoruz.
Nurcan İlgü ve Hacılar Ülkü ocakları eski başkanı Uğur Abravcı

İLGÜ VE ABRAVCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Hacılar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan İlgü ve Hacılar  Ülkü ocakları eski başkanı Uğur Abravcı’ın Tuana düğün salonunda gerçekleştirin düğünle hayatlarını birleştirdiler.  Gerçekleştirilen nikah töreninde damadın nikah şahitliğini, önceki dönem  Ülkü ocakları Kayseri İl başkanı Aytaç Gezici yaparken, gelinin nikah şahitleri ise Hacılar MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu ve MHP eski Hacılar belediye meclis üyesi Mustafa Avcı  oldu. Hacılar Haber Gazetesi olarak  .Genç çiftte bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.