İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ZİYARET

Gündem 13.04.2022 - 15:35, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1460+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÖZDOĞAN’A ZİYARET

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri
ÖZDOĞAN; “SANAYİCİLERİMİZLE AKTİF VE DİNAMİK BİR ŞEKİLDE İÇ İÇE OLMALIYIZ” OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan başkan Özdoğan; “Her zaman sanayicilerimizin yanındayız, her zaman sanayicilerimizle aktif ve dinamik bir şekilde iç içe olmalıyız.” dedi. Ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu; “İçinde bulunduğumuz bölgenin belediye başkanını ziyaret etmekten oldukça mutluyuz. Değerli başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak istişare yapacağız, sorunlarımızı konuşmak üzere sanayicilerimiz adına buradayız.” dedi. Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdoğan, sanayicilerimizle aktif ve dinamik bir şekilde iç içe olmalıyız diyerek şöyle konuştu; “Hacılar sanayi ile hemhal olmuş bir ilçemiz. Organize Sanayi Bölgesi’nde de hem Hacılar’ımız hem Melikgazi’mizin de coğrafi olarak sınırları içerisinde bulunması da bizim için önemli. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Organize Sanayi Bölgemizle aktif, dinamik, sürekli işbirliğinde ve iç içe olmalıyız. Bununla birlikte yeni süreçte üretim ve istihdamın önceliğiniz olduğunu biliyoruz. Bu süreçte de bizimde bu istihdama bu üretime yerel yönetimler olarak nasıl katkı verebiliriz, var olan katkıyı nasıl arttırabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah sizlerle birlikte bu yeni süreçte çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.”
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri

ÖZDOĞAN; “SANAYİCİLERİMİZLE AKTİF VE DİNAMİK BİR ŞEKİLDE İÇ İÇE OLMALIYIZ”

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan başkan Özdoğan; “Her zaman sanayicilerimizin yanındayız, her zaman sanayicilerimizle aktif ve dinamik bir şekilde iç içe olmalıyız.” dedi.

Ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu; “İçinde bulunduğumuz bölgenin belediye başkanını ziyaret etmekten oldukça mutluyuz. Değerli başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak istişare yapacağız, sorunlarımızı konuşmak üzere sanayicilerimiz adına buradayız.” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdoğan, sanayicilerimizle aktif ve dinamik bir şekilde iç içe olmalıyız diyerek şöyle konuştu;

“Hacılar sanayi ile hemhal olmuş bir ilçemiz. Organize Sanayi Bölgesi’nde de hem Hacılar’ımız hem Melikgazi’mizin de coğrafi olarak sınırları içerisinde bulunması da bizim için önemli. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Organize Sanayi Bölgemizle aktif, dinamik, sürekli işbirliğinde ve iç içe olmalıyız. Bununla birlikte yeni süreçte üretim ve istihdamın önceliğiniz olduğunu biliyoruz. Bu süreçte de bizimde bu istihdama bu üretime yerel yönetimler olarak nasıl katkı verebiliriz, var olan katkıyı nasıl arttırabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah sizlerle birlikte bu yeni süreçte çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.