İSİMLERİ DEĞİŞTİRİLİYOR

09.03.2017 - 17:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2417+ kez okundu.
 

İSİMLERİ DEĞİŞTİRİLİYOR

Hacılar ’da Boydak ailesi tarafından yaptırılan 4 okulun ismi değiştiriliyor.
Hacılar ’da Boydak ailesi tarafından yaptırılan 4 okulun ismi değiştiriliyor. Valilik tarafından kurulan komisyon sonucunda alınan karar ile okullara verilecek yeni isimler Hacılar Milli Eğitim müdürlüğüne gönderildi. İsimleri Değiştirilen Okullar Hacı Sami Boydak Ortaokulu / İlkokulu Bekir Boydak İlkokulu Hacı Mustafa Boydak İmam Hatip Ortaokulu  Safure ve Hatice Boydak Anadolu İmam Hatip Lisesi  2 Okulun İnternet Sitelerinde ki İsimler Değişti Hacı Mustafa Boydak İmam Hatip Ortaokulu’nun ismi Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ,Bekir Boydak İlkokulu’nun ismi ise istiklal İlkokulu olarak değiştirildiği gözüktü.  
Hacılar ’da Boydak ailesi tarafından yaptırılan 4 okulun ismi değiştiriliyor.

Hacılar ’da Boydak ailesi tarafından yaptırılan 4 okulun ismi değiştiriliyor. Valilik tarafından kurulan komisyon sonucunda alınan karar ile okullara verilecek yeni isimler Hacılar Milli Eğitim müdürlüğüne gönderildi.

İsimleri Değiştirilen Okullar

Hacı Sami Boydak Ortaokulu / İlkokulu

Bekir Boydak İlkokulu

Hacı Mustafa Boydak İmam Hatip Ortaokulu 

Safure ve Hatice Boydak Anadolu İmam Hatip Lisesi 

2 Okulun İnternet Sitelerinde ki İsimler Değişti

Hacı Mustafa Boydak İmam Hatip Ortaokulu’nun ismi Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ,Bekir Boydak İlkokulu’nun ismi ise istiklal İlkokulu olarak değiştirildiği gözüktü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.