İSMAİL TAMER; SİVASLI HEMŞERİLERİM BANA “ % 100 OY VERİR“ DEDİ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2015 - 16:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1627+ kez okundu.
 

İSMAİL TAMER; SİVASLI HEMŞERİLERİM BANA “ % 100 OY VERİR“ DEDİ

İsmail TAMER’İN Hacılarda yaptığı toplantıdan sonra HACILAR HABER GAZETEMİZE yaptığı açıklamada
İsmail TAMER’İN Hacılarda yaptığı toplantıdan sonra HACILAR HABER GAZETEMİZE yaptığı açıklamada Sivaslılar hemşerisine % 100 destek verir dedi. Kayseri Milletvekili adayı İsmail TAMER HACILAR Server sitesinde düzenlenen salon toplantısında  Hacılar server sitesi sakinlerine hitap etti. Toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT , Hacılar Belediye başkan yardımcısı Bilal ÖZDOĞAN ,  Hacılar Esnaflar Birliği Başkanı Ahmet HERDEM  ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Hüdai BARUT; “ Hacılar halkının her zaman seçimini iktidardan yan yaptığını belirterek  Hacılar halkının kuruluşundan bu güne AK partiyi desteklediğini ve rekorlar kırdığını buna da devam edeceğine inandığını belirtti.” Hacılar Belediye başkanı Doğan EKİCİ; “Belediyede bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden bahsederek temelini atmayı planladıkları Gençlik merkez hakkında bilgiler verdi.” Daha sonra söz alan AK parti milletvekili adayı  İsmail TAMER; “Ak parti iktidarının bu güne kadar yaptığı icraatları anlatarak bundan sonra yapılacak hizmetler ve istikrar için Hacılar halkından yeniden büyük destek beklediklerini belirtti.” Toplantı çıkışında Hacılar Haber Gazetemizin sorduğu Sivaslı olarak Sivaslı hemşerilerinizden yüzde kaç destek bekliyorsunuz sorusuna Sivaslı hemşerilerinin kendisine % 100 destek vereceğini söyledi.
İsmail TAMER’İN Hacılarda yaptığı toplantıdan sonra HACILAR HABER GAZETEMİZE yaptığı açıklamada

İsmail TAMER’İN Hacılarda yaptığı toplantıdan sonra HACILAR HABER GAZETEMİZE yaptığı açıklamada Sivaslılar hemşerisine % 100 destek verir dedi.

Kayseri Milletvekili adayı İsmail TAMER HACILAR Server sitesinde düzenlenen salon toplantısında  Hacılar server sitesi sakinlerine hitap etti. Toplantıya Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT , Hacılar Belediye başkan yardımcısı Bilal ÖZDOĞAN ,  Hacılar Esnaflar Birliği Başkanı Ahmet HERDEM  ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Hüdai BARUT; “ Hacılar halkının her zaman seçimini iktidardan yan yaptığını belirterek  Hacılar halkının kuruluşundan bu güne AK partiyi desteklediğini ve rekorlar kırdığını buna da devam edeceğine inandığını belirtti.” Hacılar Belediye başkanı Doğan EKİCİ; “Belediyede bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden bahsederek temelini atmayı planladıkları Gençlik merkez hakkında bilgiler verdi.” Daha sonra söz alan AK parti milletvekili adayı  İsmail TAMER; “Ak parti iktidarının bu güne kadar yaptığı icraatları anlatarak bundan sonra yapılacak hizmetler ve istikrar için Hacılar halkından yeniden büyük destek beklediklerini belirtti.” Toplantı çıkışında Hacılar Haber Gazetemizin sorduğu Sivaslı olarak Sivaslı hemşerilerinizden yüzde kaç destek bekliyorsunuz sorusuna Sivaslı hemşerilerinin kendisine % 100 destek vereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.