KARPUZSEKİSİ KONUT DIŞI KENTSEL ÇALIŞMA ALANINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Gündem 29.11.2018 - 11:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 992+ kez okundu.
 

KARPUZSEKİSİ KONUT DIŞI KENTSEL ÇALIŞMA ALANINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kayseri Büyük Şehir belediye başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan Ak parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç
    Hacılar sanayi sitesinde asfaltlama çalışması sona erdi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan Ak parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç ve sanayiciler asfaltlanan alanda yapılan çalışmaları incelediler.     Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Gelbula Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde takip etti. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olmayan bölgelerde dahi kent konforunu artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Hacılar Gelbula Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgede asfaltlama işini tamamladık. Burası Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında değil; ama sanayicilerimizin talebi üzerine önce KASKİ olarak alt yapıyı bitirdik. Daha sonra da 7 kilometrelik yolda 11 bin ton asfalt kullanarak ülkemiz ekonomisi için istihdam ve kaynak üreten sanayicilerimizi sıkıntıdan kurtardık” dedi.  Bölgedeki sanayiciler adına konuşan Şifa Türkmen de yapılan hizmet nedeniyle teşekkür ederek, “Başkanımız A’dan Z’ye buradaki alt ve üst yapı hizmetlerini tamamladı. Başkanımızın yapacağı daha çok işler vardı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.  Hacılar Belediyesi Başkan Vekili Bilal Özdoğan da, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman Hacılar’ın yanında olduğunu vurgulayarak, “Hacılar Belediyesi olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burası yurtdışından misafirlerimizin geldiği bir bölgeydi. Çok ciddi ve büyük bir çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyesi her zaman Hacılar Belediyesi’nin yanında ve destekçisi olmuştur” dedi.                                                                             
Kayseri Büyük Şehir belediye başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan Ak parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç

 

 

Hacılar sanayi sitesinde asfaltlama çalışması sona erdi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan Ak parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç ve sanayiciler asfaltlanan alanda yapılan çalışmaları incelediler.

   
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Gelbula Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde takip etti. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olmayan bölgelerde dahi kent konforunu artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Hacılar Gelbula Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgede asfaltlama işini tamamladık. Burası Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında değil; ama sanayicilerimizin talebi üzerine önce KASKİ olarak alt yapıyı bitirdik. Daha sonra da 7 kilometrelik yolda 11 bin ton asfalt kullanarak ülkemiz ekonomisi için istihdam ve kaynak üreten sanayicilerimizi sıkıntıdan kurtardık” dedi. 
Bölgedeki sanayiciler adına konuşan Şifa Türkmen de yapılan hizmet nedeniyle teşekkür ederek, “Başkanımız A’dan Z’ye buradaki alt ve üst yapı hizmetlerini tamamladı. Başkanımızın yapacağı daha çok işler vardı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu. 
Hacılar Belediyesi Başkan Vekili Bilal Özdoğan da, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman Hacılar’ın yanında olduğunu vurgulayarak, “Hacılar Belediyesi olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burası yurtdışından misafirlerimizin geldiği bir bölgeydi. Çok ciddi ve büyük bir çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyesi her zaman Hacılar Belediyesi’nin yanında ve destekçisi olmuştur” dedi.

                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.