YAKUP DEVECİ KAYMOS BAŞKANLIĞINA ADAYI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2016 - 19:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2301+ kez okundu.
 

YAKUP DEVECİ KAYMOS BAŞKANLIĞINA ADAYI

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkan Adayı Yakup Deveci, 7 Şubat tarihinde yapılacak seçimlerde kazanması durumunda
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkan Adayı Yakup Deveci, 7 Şubat tarihinde yapılacak seçimlerde kazanması durumunda, KAYMOS’u üyelerin destekleri ile çok daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. KAYMOS Başkan Adayı Yakup Deveci, "7 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan KAYMOS yönetim kurulu seçimlerinde her biri birbirinden değerli yeni yönetim kurulu adaylarıyla KAYMOS’u seçildiğimiz takdirde tüm üyelerin destekleri ile birlikte çok daha ileri taşıyacağız. Birlik, beraberlik ruhunu oluşturarak herkese eşit mesafede, sektörel sorunlara hedef odaklı yaklaşan yeni yönetim kurulu ile bu önemli göreve hazırız" ifadelerini kullandı. Başkan adayı Yakup Deveci’nin (BEYZA MOBİLYA)  göreve seçilmesi durumunda yönetim listesi şu şekilde yer alıyor;  Şaban Andaç (ANDAÇ MOBİLYA) Başkan vekili, Fatih Yayla (KİLİM MOBİLYA), Adem Nergiz (SERYAT), Şakir Alparslan (LÜKSSAN), Doğan Baykan (MOBİ PARK) ve İsmail Emek (KÜMSA MOBİLYA)   Denetim Kurulu; Mustafa Andaç (DİCLE MOBİLYA), Serkan Kurt (HALİÇ MOBİLYA), Oğuz Kılınç (YALI MOBİLYA)   Disiplin Kurulu; Veli Lekesiz (LEKESİZ MOBİLYA),Berna İlter (BRN YATAK),Suat Dur (BOLDERA)
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkan Adayı Yakup Deveci, 7 Şubat tarihinde yapılacak seçimlerde kazanması durumunda

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkan Adayı Yakup Deveci, 7 Şubat tarihinde yapılacak seçimlerde kazanması durumunda, KAYMOS’u üyelerin destekleri ile çok daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.
KAYMOS Başkan Adayı Yakup Deveci, "7 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan KAYMOS yönetim kurulu seçimlerinde her biri birbirinden değerli yeni yönetim kurulu adaylarıyla KAYMOS’u seçildiğimiz takdirde tüm üyelerin destekleri ile birlikte çok daha ileri taşıyacağız. Birlik, beraberlik ruhunu oluşturarak herkese eşit mesafede, sektörel sorunlara hedef odaklı yaklaşan yeni yönetim kurulu ile bu önemli göreve hazırız" ifadelerini kullandı.

Başkan adayı Yakup Deveci’nin (BEYZA MOBİLYA)

 göreve seçilmesi durumunda yönetim listesi şu şekilde yer alıyor;

 Şaban Andaç (ANDAÇ MOBİLYA) Başkan vekili, Fatih Yayla (KİLİM MOBİLYA), Adem Nergiz (SERYAT), Şakir Alparslan (LÜKSSAN), Doğan Baykan (MOBİ PARK) ve İsmail Emek (KÜMSA MOBİLYA)

 

Denetim Kurulu; Mustafa Andaç (DİCLE MOBİLYA), Serkan Kurt (HALİÇ MOBİLYA), Oğuz Kılınç (YALI MOBİLYA)

 

Disiplin Kurulu; Veli Lekesiz (LEKESİZ MOBİLYA),Berna İlter (BRN YATAK),Suat Dur (BOLDERA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.