KAYSERİ OSB BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Gündem 10.06.2019 - 10:58, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2697+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Başkan Tahir Nursaçan; Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme
  Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Hizmet binasında yapılan bayramlaşma törenine Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Ali İstanbulluoğlu, Yavuz Dur, Mustafa Katırcıgil ile Bölge Müdürü Ali Yaprak ve Genel Sekreter Adil Özhan katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Tahir Nursaçan; Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme ve sevincin yaşandığı istisnai günlerdir. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz, şairin dediği gibi “ baki kalan bu kubbede bir hoş seda bırakmak imiş “, hepimiz faniyiz, makamlar geçicidir, önemli olanın geride güzel, kalıcı, yararlı ve faydalı şeyler bırakmaktır. dedi. Kayseri OSB olarak hedeflenmiş olan uygulamaya dönük projeleri tek tek hayata geçirdiklerini, sanayicimize en kaliteli hizmeti sunmanın sorumluluğumuzun bir gereği olduğunu, bu konuda azami çaba ve gayret gösterilmesini talep etti. Dedi.  
Başkan Tahir Nursaçan; Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme

 

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Hizmet binasında yapılan bayramlaşma törenine Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Ali İstanbulluoğlu, Yavuz Dur, Mustafa Katırcıgil ile Bölge Müdürü Ali Yaprak ve Genel Sekreter Adil Özhan katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Tahir Nursaçan; Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme ve sevincin yaşandığı istisnai günlerdir. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz, şairin dediği gibi “ baki kalan bu kubbede bir hoş seda bırakmak imiş “, hepimiz faniyiz, makamlar geçicidir, önemli olanın geride güzel, kalıcı, yararlı ve faydalı şeyler bırakmaktır. dedi.

Kayseri OSB olarak hedeflenmiş olan uygulamaya dönük projeleri tek tek hayata geçirdiklerini, sanayicimize en kaliteli hizmeti sunmanın sorumluluğumuzun bir gereği olduğunu, bu konuda azami çaba ve gayret gösterilmesini talep etti. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.