KAYSERİ OSB’DE “ORTAK AKIL TOPLANTISI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekonomi 01.05.2019 - 12:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2403+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB’DE “ORTAK AKIL TOPLANTISI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Halkbank - Turkishtime Ekonomi Dergisi ve Kayseri OSB’nin düzenlediği ortak akıl toplantısı
  Halkbank - Turkishtime Ekonomi Dergisi ve Kayseri OSB’nin düzenlediği ortak akıl toplantısı Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kayseri OSB Yönetim  Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Kayseri OSB’de faaliyet gösteren sektörlerin yöneticileri, Halkbank Kobi Pazarlama-2 Daire Başkanı Özer Torgal, Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı / Turkishtime Toplantı Moderatörü Prof. Dr. Emre Alkin ve Turkishtime Ekonomi Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Özkan katıldı. Prof. Dr. Emre Alkin'in moderatörlüğünde  Kayseri OSB toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri OSB'nin uygulamaya dönük projeleri, Üniversite - Sanayi iş birliği, Savunma Sanayi, Dış Ticaretin geliştirilmesi, Sektörel kümelenmenin yaygınlaştırılması için atılacak adımlar, mesleki eğitimin önemi, istihdamın artırılması, AR-GE, yurtdışında Türkiye Ticaret Merkezleri açılması, Devlet hibe, destek ve teşviklerinden yararlanılması, ortaklık kültürünün geliştirilmesi, verimlilik, tasarım, lojistik gibi sanayiyi doğrudan ve dolaylı ilgilendiren konular üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.  
Halkbank - Turkishtime Ekonomi Dergisi ve Kayseri OSB’nin düzenlediği ortak akıl toplantısı

 

Halkbank - Turkishtime Ekonomi Dergisi ve Kayseri OSB’nin düzenlediği ortak akıl toplantısı Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Kayseri OSB Yönetim  Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Kayseri OSB’de faaliyet gösteren sektörlerin yöneticileri, Halkbank Kobi Pazarlama-2 Daire Başkanı Özer Torgal, Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı / Turkishtime Toplantı Moderatörü Prof. Dr. Emre Alkin ve Turkishtime Ekonomi Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Özkan katıldı.

Prof. Dr. Emre Alkin'in moderatörlüğünde  Kayseri OSB toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kayseri OSB'nin uygulamaya dönük projeleri, Üniversite - Sanayi iş birliği, Savunma Sanayi, Dış Ticaretin geliştirilmesi, Sektörel kümelenmenin yaygınlaştırılması için atılacak adımlar, mesleki eğitimin önemi, istihdamın artırılması, AR-GE, yurtdışında Türkiye Ticaret Merkezleri açılması, Devlet hibe, destek ve teşviklerinden yararlanılması, ortaklık kültürünün geliştirilmesi, verimlilik, tasarım, lojistik gibi sanayiyi doğrudan ve dolaylı ilgilendiren konular üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.