KAYSERİ OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM MERKEZİ 2018 YILINDA DA TASARIMIN ADRESİ OLDU

Ekonomi 12.12.2018 - 10:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1966+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM MERKEZİ 2018 YILINDA DA TASARIMIN ADRESİ OLDU

Başkan Nursaçan; “Tasarım Merkezimizin Amacı, günümüz iş dünyasında fark oluşturmada
  Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Kayseri OSB Endüstriyel Tasarım Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Nursaçan; “Tasarım Merkezimizin Amacı, günümüz iş dünyasında fark oluşturmada, rekabet edebilmede, hizmette, imajda, katma değer oluşturmada, markalaşmada, en önemli farklılaşma aracı olan tasarımın gücü ile firmaların buluşmasını sağlayarak, dünya standartlarında üretimi yapılmış koleksiyonlar ile bölgedeki Ar-Ge ve yenilikçi kapasitenin arttırılmasını sağlamaktır. Merkezimiz, ülkemizdeki işletmelerin 99,77’sini oluşturan KOBİ’ler başta olmak üzere, bünyesinde tasarımcı istihdam etmeyen ya da edemeyen, markalarını ve ar-ge faaliyetlerini dışarıdan alacakları tasarım hizmetleri ile desteklemek isteyen firmalara, pazar verileri ve teknolojinin sunduğu olanaklar çerçevesinde, bölgesel ihtiyaçlar doğrultusunda, birçok farklı sektörde, Endüstriyel Tasarım ve Grafik Tasarım konularında profesyonel tasarım hizmeti vermektedir. Hayal gücü ve farklı tasarımlar çıkarma yetenekleri ile 14 kişiden oluşan deneyimli “Tasarım Geliştirme Ekibimiz” , güncel tasarım trendleri doğrultusunda ihtiyaçlara en doğru şekilde yanıt veren tasarımları, firmaların konsept, marka değeri, üretilebilirlik, müşteri profili ve hedef pazar gibi kriterlere uygun olarak üreticilerle buluşturmaktadır. Merkezimizde, 2018 yılında 10 ay içerisinde yaklaşık 300 adet tasarım yapılmıştır. 2018 CNR IMOB mobilya fuarlarında toplam 35 adet ürün farklı, 2018 Avrasya Kapı Fuarında 29 farklı kapı tasarımı ve katalog çalışması ile Kayseri OSB sanayicisine büyük bir destek sağlanmıştır.” dedi.
Başkan Nursaçan; “Tasarım Merkezimizin Amacı, günümüz iş dünyasında fark oluşturmada

 

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Kayseri OSB Endüstriyel Tasarım Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Nursaçan;

“Tasarım Merkezimizin Amacı, günümüz iş dünyasında fark oluşturmada, rekabet edebilmede, hizmette, imajda, katma değer oluşturmada, markalaşmada, en önemli farklılaşma aracı olan tasarımın gücü ile firmaların buluşmasını sağlayarak, dünya standartlarında üretimi yapılmış koleksiyonlar ile bölgedeki Ar-Ge ve yenilikçi kapasitenin arttırılmasını sağlamaktır.

Merkezimiz, ülkemizdeki işletmelerin 99,77’sini oluşturan KOBİ’ler başta olmak üzere, bünyesinde tasarımcı istihdam etmeyen ya da edemeyen, markalarını ve ar-ge faaliyetlerini dışarıdan alacakları tasarım hizmetleri ile desteklemek isteyen firmalara, pazar verileri ve teknolojinin sunduğu olanaklar çerçevesinde, bölgesel ihtiyaçlar doğrultusunda, birçok farklı sektörde, Endüstriyel Tasarım ve Grafik Tasarım konularında profesyonel tasarım hizmeti vermektedir.

Hayal gücü ve farklı tasarımlar çıkarma yetenekleri ile 14 kişiden oluşan deneyimli “Tasarım Geliştirme Ekibimiz” , güncel tasarım trendleri doğrultusunda ihtiyaçlara en doğru şekilde yanıt veren tasarımları, firmaların konsept, marka değeri, üretilebilirlik, müşteri profili ve hedef pazar gibi kriterlere uygun olarak üreticilerle buluşturmaktadır.

Merkezimizde, 2018 yılında 10 ay içerisinde yaklaşık 300 adet tasarım yapılmıştır. 2018 CNR IMOB mobilya fuarlarında toplam 35 adet ürün farklı, 2018 Avrasya Kapı Fuarında 29 farklı kapı tasarımı ve katalog çalışması ile Kayseri OSB sanayicisine büyük bir destek sağlanmıştır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.