Kayseri OSB Yönetimi’nden MHP İl Başkanı Serkan Tok’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Siyaset 19.10.2020 - 16:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1138+ kez okundu.
 

Kayseri OSB Yönetimi’nden MHP İl Başkanı Serkan Tok’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkanı Tahir Nursaçan
  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Süleyman Sarptaş, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Ali İstanbulluoğlu, Mustafa Katırcıgil, Şaban Andaç, OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak ve OSB Genel Sekreteri Adil Özhan ORAN MHP İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Serkan Tok’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Serkan Tok’a Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından Kayseri OSB’nin projeleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Ziyarette, ülkemiz ekonomisinin kalkınma ve gelişmesine önemli katkılar sağlayan sanayinin ihtiyaçları/beklentileri ve çözüm önerilerine dair değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkanı Tahir Nursaçan

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Süleyman Sarptaş, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Ali İstanbulluoğlu, Mustafa Katırcıgil, Şaban Andaç, OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak ve OSB Genel Sekreteri Adil Özhan ORAN MHP İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Serkan Tok’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP İl Başkanı Serkan Tok’a Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından Kayseri OSB’nin projeleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Ziyarette, ülkemiz ekonomisinin kalkınma ve gelişmesine önemli katkılar sağlayan sanayinin ihtiyaçları/beklentileri ve çözüm önerilerine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.