NURSAÇAN İNŞALLAH HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAGIZ

Ekonomi 13.07.2016 - 17:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2791+ kez okundu.
 

NURSAÇAN İNŞALLAH HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAGIZ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'ye yapılması düşünülen Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. OSB'de yaptırmayı düşündükleri Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili fizibiliteyi Başkan Mustafa Çelik ile paylaşan Nursaçan, "İnşallah Kayserimiz için Başkanımızın da desteğiyle hep birlikte güzel işler yapacağız" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Kayserimiz için yeni bir fuar merkezinin önemli bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacak olan çalışmaların destekçisi olacağız. Yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı Sayın Nursaçan’a teşekkür ediyorum" dedi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'ye yapılması düşünülen Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ziyaretinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. OSB'de yaptırmayı düşündükleri Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi ile ilgili fizibiliteyi Başkan Mustafa Çelik ile paylaşan Nursaçan, "İnşallah Kayserimiz için Başkanımızın da desteğiyle hep birlikte güzel işler yapacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Kayserimiz için yeni bir fuar merkezinin önemli bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacak olan çalışmaların destekçisi olacağız. Yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı Sayın Nursaçan’a teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.