KAYSERİ MOBİLYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2018 - 09:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3162+ kez okundu.
 

KAYSERİ MOBİLYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

Deveci ,Yönetime geldiğimiz günden itibaren yapılan
 Kayseri mobilya sanayicileri derneği olağan üstü genel kurul kararı aldı 17 Şubat 2018 de yapılacak olan genel kurula gidiyor.  Mevcut başkan Yakup Deveci yeniden aday olacağını açıkladı. Deveci mevcut yönetimimizle kısa sürede bir çok başarılı çalışmalar yaptık yapılacak olağan üstü genel kurulda  yapacağımız bazı değişikliklerle Kaymos başkanlığına yeniden adayız  dedi.  Deveci Kaymos  kuruluşundan bu güne özellikle MOSFET başta olmak üzere üye olduğu  kurumlarda isminden söz ettirir hale geldi. Buda Kayseri Organize sanayi içinde bulunan mobilya sanayicilerinin derneğe olan ilgisini artırdı.  Üye sayımız 96 ya çıktı Kaymos olarak üye kayıtlarında daha da seçici olmayı hedefliyoruz. Bundan sonra üye olacak firma ve yöneticilerin dernek içerişimde aktif rol alacak firmaları üye yapmayı düşünüyoruz. Deveci Kayseri’de mobilya sektörünün en büyük sorunlarından bir tanesinde tanıtım, bunun eksikliğini İstanbul mobilya fuarında daha da çok fark ettik Türkiye’nin mobilya üretimin ve ihracatının yaklaşık yarısını elinde tutan ve ülkemizde marka değeri olan firmaların bulunduğu kayseri’yi temsilen hiçbir yöneticinin ve bürokratın bulunmaması bizim için çok büyük bir kayıp buda gösteriyor ki Kayseri mobilyasını daha iyi tanıtılması gerekmekte . Bizde Kaymos olarak bu çalışmalara öncelik vermeyi hedefledik, bu amacımıza ulaşmak içinde çeşitli çalışmalar ve geziler düzenledik. Kayseri’de Sektörel çalış taylar yapmayı hedefliyoruz. bunun yanında daha farklı pazarlara ulaşmak için çeşitli gezi programlarımız var. Öncelikli olarak Hindistan’a bir gezi düzenleyeceğiz, daha sonra Çin mobilya Fuarına katılacağız  Çin fuarına bu yıl 3 üyemizde stant açacak dedi. Deveci ,Yönetime geldiğimiz günden itibaren yapılan Mosfed üyesi olarak yapılan İstanbul fuarında daha etkin hale geldik. Yönetime geldiğimizde bu güne derneğimiz üyelerinin daha iyi fiziki şartlara kavuşması için çalışmalar yaptık .Yeni hizmet binamızı faaliyete geçirdik, derneğimize ait bir aracı demirbaşımıza kaydettik bunun yanında ekonomik olarak ta güçlü bir yapı oluşturmaya gayret sarf ettik ve bunu da üyelerimiz sayesinde gerçekleştirdik.  Bundan sonra üyelerimiz yönelik yabancı dil kursları ve mobilya çalış tayını en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.  Kayseri mobilya fuar bizim için çok önemli bu konuda OSB başkanımız sayın Tahir Nursaçan beyle  istişarelerimiz devam etmekte,  Kayseri fuarının ilimize ve sektörümüze  yakışır bir şekilde olması için çalışmalar yapmaktayız. Deveci 17 şubatta 2018 yapılacak olan genel kurula bütün üyelerimizi davet ediyoruz.  Üyelerimizin  Kaymos’un geleceği konusunda en güzel kararı vereceklerine olan inancımız tam dedi.     Kaymos olarak olağan üstü genel kuruldan sonra daha önce planladığımız yabancı dil kursları, pazarlama, strateji  kursları , eğitim  çalışmalara devam edeceğiz  dedi.
Deveci ,Yönetime geldiğimiz günden itibaren yapılan

 Kayseri mobilya sanayicileri derneği olağan üstü genel kurul kararı aldı 17 Şubat 2018 de yapılacak olan genel kurula gidiyor.  Mevcut başkan Yakup Deveci yeniden aday olacağını açıkladı. Deveci mevcut yönetimimizle kısa sürede bir çok başarılı çalışmalar yaptık yapılacak olağan üstü genel kurulda  yapacağımız bazı değişikliklerle Kaymos başkanlığına yeniden adayız  dedi.  Deveci Kaymos  kuruluşundan bu güne özellikle MOSFET başta olmak üzere üye olduğu  kurumlarda isminden söz ettirir hale geldi. Buda Kayseri Organize sanayi içinde bulunan mobilya sanayicilerinin derneğe olan ilgisini artırdı.  Üye sayımız 96 ya çıktı Kaymos olarak üye kayıtlarında daha da seçici olmayı hedefliyoruz. Bundan sonra üye olacak firma ve yöneticilerin dernek içerişimde aktif rol alacak firmaları üye yapmayı düşünüyoruz. Deveci Kayseri’de mobilya sektörünün en büyük sorunlarından bir tanesinde tanıtım, bunun eksikliğini İstanbul mobilya fuarında daha da çok fark ettik Türkiye’nin mobilya üretimin ve ihracatının yaklaşık yarısını elinde tutan ve ülkemizde marka değeri olan firmaların bulunduğu kayseri’yi temsilen hiçbir yöneticinin ve bürokratın bulunmaması bizim için çok büyük bir kayıp buda gösteriyor ki Kayseri mobilyasını daha iyi tanıtılması gerekmekte . Bizde Kaymos olarak bu çalışmalara öncelik vermeyi hedefledik, bu amacımıza ulaşmak içinde çeşitli çalışmalar ve geziler düzenledik. Kayseri’de Sektörel çalış taylar yapmayı hedefliyoruz. bunun yanında daha farklı pazarlara ulaşmak için çeşitli gezi programlarımız var. Öncelikli olarak Hindistan’a bir gezi düzenleyeceğiz, daha sonra Çin mobilya Fuarına katılacağız  Çin fuarına bu yıl 3 üyemizde stant açacak dedi.

Deveci ,Yönetime geldiğimiz günden itibaren yapılan Mosfed üyesi olarak yapılan İstanbul fuarında daha etkin hale geldik. Yönetime geldiğimizde bu güne derneğimiz üyelerinin daha iyi fiziki şartlara kavuşması için çalışmalar yaptık .Yeni hizmet binamızı faaliyete geçirdik, derneğimize ait bir aracı demirbaşımıza kaydettik bunun yanında ekonomik olarak ta güçlü bir yapı oluşturmaya gayret sarf ettik ve bunu da üyelerimiz sayesinde gerçekleştirdik.  Bundan sonra üyelerimiz yönelik yabancı dil kursları ve mobilya çalış tayını en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.  Kayseri mobilya fuar bizim için çok önemli bu konuda OSB başkanımız sayın Tahir Nursaçan beyle  istişarelerimiz devam etmekte,  Kayseri fuarının ilimize ve sektörümüze  yakışır bir şekilde olması için çalışmalar yapmaktayız. Deveci 17 şubatta 2018 yapılacak olan genel kurula bütün üyelerimizi davet ediyoruz.  Üyelerimizin  Kaymos’un geleceği konusunda en güzel kararı vereceklerine olan inancımız tam dedi.

 

 

Kaymos olarak olağan üstü genel kuruldan sonra daha önce planladığımız yabancı dil kursları, pazarlama, strateji  kursları , eğitim  çalışmalara devam edeceğiz  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.