KAYSERİ OSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2015 - 10:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2324+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Son günlerde düzenlenen saldırılarla ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne
Son günlerde düzenlenen saldırılarla ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne , vatandaşlarımızın canına kasteden terör eylemlerini şiddetle   kınıyor  ve  lanetliyoruz. Ülkemizin huzuru , refahı ,  istikrarı ve kardeşliğine karşı yapıldığından hiç şüphe bulunmayan  bu  menfur  eylemler  milletçe hepimizi  derinden üzmekte  ve yaralamaktadır. Milletimiz bu tür sinsice provokatif  eylemlerle pek çok kez  daha öncede karşılaşmıştır. Eylemlerin failleri daha önceki  dönemlerde kirli  emellerine nasıl  ulaşamamışlarsa  , bundan sonrada asla ulaşamayacaktır. Bundan hiç  kimsenin şüphesi olmamalıdır. Açıkça ifade ediyoruz ki  ; adli mercilerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz  olayların faillerini ve arkasındaki hain ve alçak güç  odaklarını  tespit ederek  gerekli cezaları verecektir. Karanlık dehlizlerde  hazırlanan , kirli ve kanlı eller tarafından uygulamaya konulduğu anlaşılan bu senaryolara karşı  millet olarak her zamankinden daha çok müteyakkız olmak durumundayız. Millet olarak sağduyuyu  elden bırakmadan , bir taraftan bu hain ve çirkin saldırıları lanetlerken , diğer taraftan birlik , beraberlik , kardeşlik ve dayanışma duygularımızı daha da artırmanın yollarını  aramalı ve kenetlenmeliyiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak ; şiddetle  kınadığımız ve lanetlediğimiz bu kirli ve çirkin oyunlara tüm milletimizin dikkatini çekerken , sağduyu sahibi olan herkesi  terörün her türüne karşı açık ve net bir şekilde  tavır almaya davet ediyoruz.                                                                                                                                                                                                                                                             Tahir NURSAÇAN                                                                                                                                                                                                                                                                         Yönetim Kurulu  Başkanı
Son günlerde düzenlenen saldırılarla ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne

Son günlerde düzenlenen saldırılarla ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne , vatandaşlarımızın canına kasteden terör eylemlerini şiddetle   kınıyor  ve  lanetliyoruz.

Ülkemizin huzuru , refahı ,  istikrarı ve kardeşliğine karşı yapıldığından hiç şüphe bulunmayan  bu  menfur  eylemler  milletçe hepimizi  derinden üzmekte  ve yaralamaktadır.

Milletimiz bu tür sinsice provokatif  eylemlerle pek çok kez  daha öncede karşılaşmıştır. Eylemlerin failleri daha önceki  dönemlerde kirli  emellerine nasıl  ulaşamamışlarsa  , bundan sonrada asla ulaşamayacaktır. Bundan hiç  kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Açıkça ifade ediyoruz ki  ; adli mercilerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz  olayların faillerini ve arkasındaki hain ve alçak güç  odaklarını  tespit ederek  gerekli cezaları verecektir.

Karanlık dehlizlerde  hazırlanan , kirli ve kanlı eller tarafından uygulamaya konulduğu anlaşılan bu senaryolara karşı  millet olarak her zamankinden daha çok müteyakkız olmak durumundayız.

Millet olarak sağduyuyu  elden bırakmadan , bir taraftan bu hain ve çirkin saldırıları lanetlerken , diğer taraftan birlik , beraberlik , kardeşlik ve dayanışma duygularımızı daha da artırmanın yollarını  aramalı ve kenetlenmeliyiz.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak ; şiddetle  kınadığımız ve lanetlediğimiz bu kirli ve çirkin oyunlara tüm milletimizin dikkatini çekerken , sağduyu sahibi olan herkesi  terörün her türüne karşı açık ve net bir şekilde  tavır almaya davet ediyoruz.                              

                                                                                                          

                                                                                                                   Tahir NURSAÇAN

                                                                                                                                                                                                                                                                        Yönetim Kurulu  Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.