KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI 17 OCAKTA HACILARDA

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2018 - 10:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2222+ kez okundu.
 

KAYSERİ VALİSİ SÜLEYMAN KAMÇI 17 OCAKTA HACILARDA

Vali bey tarafından açılışı yapılacak olan
Kayseri Valisi Sayın Süleyman KAMÇI, Kaymakamlık - Belediye ortak girişimiyle 17 Ocak 2018 günü düzenlenecek Bilim Sergisinin açılışını yapmak üzere ilçemizi ziyaret edecek. Vali bey tarafından açılışı yapılacak olan Bilim Sergisine, ilçemiz ortaokul ve liselerinden 38 proje katılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Haluk SEZEN “Bilim Sergisini ilçemizde ilk defa düzenleniyoruz. Projeleriyle sergimize katılan öğrenci gruplarımızı kutluyorum. Bundan böyle her yıl Ocak ayında Bilim Sergisi düzenleyerek bilim sergilerini geleneksel hale getireceğiz. Amacımız; Hacılar ilçemizi bilim kenti yapmak, araştıran, gözlemleyebilen ve üreten gençler yetiştirmektir. Bu amacı gerçekleştirmek noktasında, sanayicilerimizden aldığımız olağanüstü destekle 5 okulumuza Bilim Atölyesi ve Robotik Kodlama Atölyesi yapımına başlandı. Nihai hedefimiz ise, 12 okulumuza Bilim Atölyesi ile Robotik Kodlama Atölyesi inşa edip hizmete sunmaktır” dedi. Sezen valimiz tarafından yapılacak sergi açılışından sonra okullarımızdaki bilim sınıflarının oluşumuna destek veren sanayicilerimize valimiz tarafından eğitime desteklerinden dolayı plaket verilecek dedi.
Vali bey tarafından açılışı yapılacak olan

Kayseri Valisi Sayın Süleyman KAMÇI, Kaymakamlık - Belediye ortak girişimiyle 17 Ocak 2018 günü düzenlenecek Bilim Sergisinin açılışını yapmak üzere ilçemizi ziyaret edecek.
Vali bey tarafından açılışı yapılacak olan Bilim Sergisine, ilçemiz ortaokul ve liselerinden 38 proje katılacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Haluk SEZEN “Bilim Sergisini ilçemizde ilk defa düzenleniyoruz. Projeleriyle sergimize katılan öğrenci gruplarımızı kutluyorum. Bundan böyle her yıl Ocak ayında Bilim Sergisi düzenleyerek bilim sergilerini geleneksel hale getireceğiz. Amacımız; Hacılar ilçemizi bilim kenti yapmak, araştıran, gözlemleyebilen ve üreten gençler yetiştirmektir. Bu amacı gerçekleştirmek noktasında, sanayicilerimizden aldığımız olağanüstü destekle 5 okulumuza Bilim Atölyesi ve Robotik Kodlama Atölyesi yapımına başlandı. Nihai hedefimiz ise, 12 okulumuza Bilim Atölyesi ile Robotik Kodlama Atölyesi inşa edip hizmete sunmaktır” dedi. Sezen valimiz tarafından yapılacak sergi açılışından sonra okullarımızdaki bilim sınıflarının oluşumuna destek veren sanayicilerimize valimiz tarafından eğitime desteklerinden dolayı plaket verilecek dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.