KAYSO Başkanı Büyüksimitci İftarda Genç Girişimcilerle Bir Araya Geldi

Ekonomi 23.05.2018 - 13:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1923+ kez okundu.
 

KAYSO Başkanı Büyüksimitci İftarda Genç Girişimcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Büyüksimitci, Oda olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada genç
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, TOBB Kayseri Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu ve İcra Komitesi Üyeleri ile KAYSO’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.   Genç girişimcilerle birlikte olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini açıklayan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Bu günkü orucumuzu TOBB Kayseri Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve İcra Komitesi üyesi arkadaşlarımızla birlikte açıyoruz. Genç girişimcilerimizle bu dönemde daha çok bir araya gelip, istişareler yapacağız. Kayseri ve ülkemiz için güzel fikirler çıkacağına eminim” dedi.   Başkan Büyüksimitci, Oda olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada genç girişimcilere her türlü desteğe hazır olduklarını sözlerine ekledi.   TOBB Kayseri Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu ise, ev sahipliğinden ve bu güne kadar göstermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Büyüksimitci’ye teşekkür etti.
Başkan Büyüksimitci, Oda olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada genç

 

 

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, TOBB Kayseri Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu ve İcra Komitesi Üyeleri ile KAYSO’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

 

Genç girişimcilerle birlikte olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini açıklayan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Bu günkü orucumuzu TOBB Kayseri Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve İcra Komitesi üyesi arkadaşlarımızla birlikte açıyoruz. Genç girişimcilerimizle bu dönemde daha çok bir araya gelip, istişareler yapacağız. Kayseri ve ülkemiz için güzel fikirler çıkacağına eminim” dedi.

 

Başkan Büyüksimitci, Oda olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada genç girişimcilere her türlü desteğe hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

TOBB Kayseri Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu ise, ev sahipliğinden ve bu güne kadar göstermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Büyüksimitci’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.