KESOB BAŞKANI ÖVÜÇ, MİLLETİMİZ OYUNU BİRLİK, BERABERLİK VE İSTİKRARDAN YANA KULLANDI

Gündem 27.06.2018 - 08:28, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2147+ kez okundu.
 

KESOB BAŞKANI ÖVÜÇ, MİLLETİMİZ OYUNU BİRLİK, BERABERLİK VE İSTİKRARDAN YANA KULLANDI

Başkan Ahmet Övüç, “Artık seçim bitmiş geçim başlamıştır
  Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç 24 Haziran genel seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. Ülke olarak bir seçimin daha geride kaldığını belirten Ahmet Övüç, “24 Haziran seçimlerinde milletimiz oyunu birlik, beraberlik ve istikrardan yana kullanarak Cumhur İttifakından yana kullanmış ve ülkemizi lider ülkeler arasına sokmayı başaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmiştir.” dedi. Başkan Ahmet Övüç, “Artık seçim bitmiş geçim başlamıştır. Bundan sonra görev mecliste çoğunluğu elde eden AK Parti ve MHP den oluşan Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine düşmektedir. 24 Haziran seçimleri ile siyasi istikrar ortamının kaldığı yerden devam edeceğine inanıyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımız şimdi yapısal değişiklikleri içinde barındıran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden Anayasanın 173. Maddesinde yer alan ‘Devlet, esnaf ve sanatkârı koruyucu ve destekleyici tedbirleri alır’ hükmü gereğince esnaf ve sanatkarlara yönelik ekonomik reformların bir an önce gerçekleştirilmesini beklemektedir” dedi. Başkan Ahmet Övüç konuşmasının sonunda, “Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen 24 Haziran Seçimlerinden zaferle çıkan Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Kayseri’den seçilerek meclise girmeye hak kazanan tüm milletvekillerini tebrik eder, seçim sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.  
Başkan Ahmet Övüç, “Artık seçim bitmiş geçim başlamıştır

 

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç 24 Haziran genel seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Ülke olarak bir seçimin daha geride kaldığını belirten Ahmet Övüç, “24 Haziran seçimlerinde milletimiz oyunu birlik, beraberlik ve istikrardan yana kullanarak Cumhur İttifakından yana kullanmış ve ülkemizi lider ülkeler arasına sokmayı başaran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmiştir.” dedi.

Başkan Ahmet Övüç, “Artık seçim bitmiş geçim başlamıştır. Bundan sonra görev mecliste çoğunluğu elde eden AK Parti ve MHP den oluşan Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine düşmektedir. 24 Haziran seçimleri ile siyasi istikrar ortamının kaldığı yerden devam edeceğine inanıyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımız şimdi yapısal değişiklikleri içinde barındıran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden Anayasanın 173. Maddesinde yer alan ‘Devlet, esnaf ve sanatkârı koruyucu ve destekleyici tedbirleri alır’ hükmü gereğince esnaf ve sanatkarlara yönelik ekonomik reformların bir an önce gerçekleştirilmesini beklemektedir” dedi.

Başkan Ahmet Övüç konuşmasının sonunda, “Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen 24 Haziran Seçimlerinden zaferle çıkan Cumhur İttifakını ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Kayseri’den seçilerek meclise girmeye hak kazanan tüm milletvekillerini tebrik eder, seçim sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.