KİLİM MOBİLYA TSE´DEN "ÇİFT YILDIZ BELGESİ" ALMAYA HAK KAZANDI...

Ekonomi 17.06.2015 - 23:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1950+ kez okundu.
 

KİLİM MOBİLYA TSE´DEN "ÇİFT YILDIZ BELGESİ" ALMAYA HAK KAZANDI...

TSE Çift Yıldız Belgesi almaya hak kazanan Kilim Mobilya
TSE Çift Yıldız Belgesi almaya hak kazanan Kilim Mobilya için Kayseri'de düzenlenen belge törenine TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar ve firma yetkilileri katıldı.   TSE Genel Sekreter Yardımcısı Yazar, yaptığı konuşmasında Tek Yıldız ve Çift Yıldız Belgelendirme faaliyetlerinin sektörlerden gelen talep ve çalışmalar çerçevesinde şekillendiğini belirtti. Yazar bu belgenin standartlar üstü ürün üreten kuruluşlara kendilerini ispatlama konusunda fırsat yarattığını da sözlerine ekledi. Belge töreni Kilim Mobilya'ya  TSE Çift Yıldız Belgesi'nin takdim edilmesiyle son buldu.   TSE Çift Yıldız Belgesi, TSE Uygunluk Belgesine sahip kuruluşların ürünlerine Enstitü tarafından yayınlanan Çift Yıldız kriterlerini sağlayabilmesi halinde verilen bir belgedir. Bu belge ile firmalar standardın üzerinde özelliklere sahip olan ürünlerinin tüketicilere ulaşmasını sağlamayı amaçlamaktadır. TSE tarafından belgelendirme faaliyetlerinin başladığı 2014 yılından bu yana 34 firmaya Çift Yıldız Belgesi, 2 firmaya da Tek Yıldız Belgesi verildi.
TSE Çift Yıldız Belgesi almaya hak kazanan Kilim Mobilya

TSE Çift Yıldız Belgesi almaya hak kazanan Kilim Mobilya için Kayseri'de düzenlenen belge törenine TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar ve firma yetkilileri katıldı.

 

TSE Genel Sekreter Yardımcısı Yazar, yaptığı konuşmasında Tek Yıldız ve Çift Yıldız Belgelendirme faaliyetlerinin sektörlerden gelen talep ve çalışmalar çerçevesinde şekillendiğini belirtti. Yazar bu belgenin standartlar üstü ürün üreten kuruluşlara kendilerini ispatlama konusunda fırsat yarattığını da sözlerine ekledi. Belge töreni Kilim Mobilya'ya  TSE Çift Yıldız Belgesi'nin takdim edilmesiyle son buldu.

 

TSE Çift Yıldız Belgesi, TSE Uygunluk Belgesine sahip kuruluşların ürünlerine Enstitü tarafından yayınlanan Çift Yıldız kriterlerini sağlayabilmesi halinde verilen bir belgedir. Bu belge ile firmalar standardın üzerinde özelliklere sahip olan ürünlerinin tüketicilere ulaşmasını sağlamayı amaçlamaktadır. TSE tarafından belgelendirme faaliyetlerinin başladığı 2014 yılından bu yana 34 firmaya Çift Yıldız Belgesi, 2 firmaya da Tek Yıldız Belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.